Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Z odcinka na odcinek podoba mi się coraz bardziej. W pierwszym odcinku strasznie walczyłem z uczuciem „doliny niesamowitości”, w drugim już wiedziałem czego się spodziewać i było naprawdę dobrze. A na trzeci odcinek to w zasadzie już wyczekiwałem. I na kolejne teraz też czekam. Już się po drugim odcinku przestawiłem, że to zupełnie inny podcast. Żarciki małżeńskie do mnie trafiają, macie super chemię i dlatego bardzo często wypuszczałem szybciej powietrze nosem, a ze dwa razy nawet wokalnie zrobiłem „hehe”.
Ja chciałbym zgłosić reklamację na pracę Arleny.
Otóż moja droga, nie wszystkie angielskie słówka Wojtka są tłumaczone. Jestem aktualnie po przesłuchaniu jakiejś 1/4 odcinka i już kwestie zostały pominięte:
“debatable”
“content creator”
Tu powyżej pojawią się kolejne słowa, jak tylko dotrę do dalszej części odcinka.
Bardzo proszę o poprawę.
Podobnie jak u @DentystaSadysta nowe YWP z każdym kolejnym odcinkiem podoba mi się coraz bardziej. Po przesłuchaniu pierwszego odcinka z @wittamina myślałem, że nowe flow pomiędzy prowadzącymi kompletnie mi nie pasuje i że niedługo całkowicie zrezygnuje ze słuchania podcastu. Przy drugim odcinku było już całkiem znośnie, a po 501 epizodzie nie mogę doczekać się następnego
@wittamina i @6ghost9 macie wspaniałą chemię na antenie, a dodatkowa Arlena wniosła nową energię i powiew świeżości do YWP. Jedyne czego mi brakuje to tematy self-hostingu/maila/aplikacji to-do także w sumie było by miło jakby @pawelorzech wpadł raz na parę tygodni i w jakimś krótkim segmencie opowiedział co ostatnio było kucowane
dobra już wiem o co chodzi z tym ze Arlena przejęła/zdominowała YWP - po prostu jest głośniejsza od drugiej osoby i dodatkowo brzmi tak jakby to Ona dowodziła podcastem - “jestem na tak” + “masz mojego fartucha”
przypomniało mi sie że kiedyś nawet blogaska @wittaminy czytałem, ostatnie wpisy 9 lat temu, ale jest - wittamina - najzdrowszy rozsądek
Ja to się pytam gdzie są naklejki i emotki z nową twarzą?
Czy mam już zdjąć z lodówki magnes z twarzą Pawła? Jeśli tak, to skąd wezmę taki sam z twarzą Arleny?