Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Możesz być z nami w kontakcie także na grupie na Telegramie: https://yeswas.club
00:00:00 - Intro BMC
00:00:29 - Niemiec to taki
00:15:47 - Noc oczyszczenia
00:36:01 - Apka do psów
00:41:34 - Arc Max
00:56:12 - Nowe Pixele
00:59:23 - Ejpyl Łocz
01:03:42 - Chodźcie do Patreona
01:04:17 - Outro BMC
Nie trzeba odpinać/zerować zegarka przy nowym iPhone. Pyta się na nowym telefonie czy go podpiąć i tyle – działa z tymi samymi ustawieniami i aplikacjami, tyle że z nowym iPhonem.
Teoretycznie tak. Tydzień temu ja się przesiadłem na iPhone’a 15 z 12 Mini, a żona z 11 na 12 Mini. W obu przypadkach dostaliśmy pytanie, czy chcemy się podpiąć do nowego telefonu, w obu przypadkach potwierdziliśmy i w obu przypadkach w trakcie trwania podpinania proces się wysypał.
Przy próbie parowania ponownej, telefon nie widział Apple Watcha - ani jeden, ani drugi telefon, ani jednego, ani drugiego zegarka. Dopiero po wyzerowaniu zadziałało - z oboma.
Wygląda na to, że w założeniu taka opcja istnieje, ale jak dla mnie 2 z 2 nie działało
@6ghost9 Też myślę nad AW 9. Nie chcę za dużo wydawać i ma być lekki, więc alu i raczej bez LTE.
Nie widzę sytuacji w której miałbym go użyć. No i zawsze trochę więcej baterii zostanie. Jak nie biorę telefonu to znaczy, że nie chcę z nikim gadać. Niby 5 stów to nie jest big deal, ale wolę dołożyć do wycieczki. Od paru lat na Garminach, ale chciałbym coś bardziej smart, jak już mam tego ajponga. Trochę mnie odpycha czas działania na baterii, dlatego ciągle się waham.
Ale stawialiście telefony od zera tylko logując się do iClouda, czy backup wgrywaliście? Bo ja od zera i nie miałem opcji przeniesienia zegarka. ¯_(ツ)_/¯
Po Waszym streszczeniu doszedłem do wniosku, że nie chce więcej wiedzieć na temat tego co Gonciarz robi z dziećmi. Ale jak pójdzie siedzieć to dajcie znać pliz.
Musiałem googlować żeby zrozumieć i jestem teraz trochę rozdarty. Z jednej stronie fajnie, że udało mi się taki antypatolowy bąbelek wytworzyć, że nie wiem kto to jest, ale z drugiej to dżizas kurła ja pierdziu jak się teraz staro czuję przez to.
Trochę nie w temacie, ale coś mi się zepsuło i tu na forum nie mam dostępu do Salonu Wąsów a jestem Patronem i mail i tu i na Patronie mam taki sam. @pawelorzech
Bardzo dziwne - wywołałem synchronizację na Patronie. A sprawdź czy wszystko na Patronie jest git - w sensie masz taki próg, że masz mieć do tego dostęp? A salon powinieneś widzieć bo masz 3 poziom na forum, od tego momentu widzi się salon