Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Potrzebujesz maila albo VPN? Polecamy: Fastmail – Fastmail, Surfshark – YesWas - Surfshark.
Fajny odcinek, raz na jakiś czas może być. Zauważyłem że jak się zaprasza gościa po dłuższym czasie, to ten czas pozwolil urodzić się pewnym nowym tematom.
Jeśli chodzi o “Noc Oczyszczenia” (The Purge) to chyba najlepszy był pierwszy film, ewentualnie pierwsze dwa. Ciekawy świeży pomysł. Później tendencja spadkowa. A serial to desperacka próba odcinania kuponów od dogorywającej serii
Nie grzeję Ci się iPhone z nim podczas ładowania? Jakiś czas temu tu na forum ktoś poszukując powerbanka na magsafe o tym wspominał. I że tylko ta bateria od Apple ma kontrolę temperatury. @Romiczek chyba to byłeś Ty?
potwierdzam i potwierdzam również, że przy tych temperaturach i częstotliwości, jaką używam power pack do 12 mini mam nadzieje, że inne “ładowarki” obchodzą się z nim równie łagodnie.
Ten model serio jest dużym kompromisem i nie nadaje się do ekstremalnych zastosowań. Może w 13 mini to poprawili ale ja jak jestem wyjazdowo czy na mieście to muszę ładować telefon i power pack niejednokrotnie wstrzymuje mi ładowanie a tylko podtrzymuje % baterii ze względu na temperaturę (wyświetlają odpowiednie ostrzeżenie).
Rozwiązaniem, niezbyt eleganckim ale za to skutecznym, jest krótki kabel USB. Wtedy telefon ładuje się szybciej, bateria się nie grzeje, a powerbank ciągle się trzyma na magnesach.
Wydaje mi się że wspominał o tym kiedyś @pawelorzech.
Ja dokładnie tak używam powerbanka z Magsafe od Baseusa, wraz z kabelkiem InCharge
O to ciekawa informacja. Nie wiedziałem że jak jest jeden powerbank indukcyjny i po kablu to on sobie przełączy i będzie preferował kabel. Faktycznie jest to alternatywa.