Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
sam noszę grube bluzy, takie około 450gsm, więc nie wierzę ani w 1800 z linku, ani 900 z wideo,
1800 musiałaby być gruba jak wełniany koc, a ta rzekomo 900 Yeezy GAP nie wygląda na grubszą niż te które mam, obejrzałem nawet inne filmy z tymi bluzami i z objętości nie wygląda mi na więcej niż te moje 450
EDIT inne źródła w necie mówią, że Yeezy GAP to ~500
do mnie już jutro przyleci zamówione w weekend zamówienie z Uniqlo, a dziś apropos przyszła bluza, ale nie z Uniqlo, tylko z tych moich ulubionych 450 gsm
Zapomnijcie o linku, @kamilstec czerpie niezdrową satysfakcję z tego, że się go o coś takiego prosi. Dopiero jak stracicie zainteresowanie, to wrzuci mówiąc coś w stylu: „och, och, zapomniałem jakoś wcześniej, proszę, to link” Potwierdzone info!
ale po pierwsze rzeczy wpadają w cotygodniowych dropach, co tydzień inne, więc trzeba wiedzieć kiedy i które to te grube (zazwyczaj opisane jako Heavyweight crossgrain brushed-back fleece, idelanie jak z dopiskiem with rib gussets)
po drugie te najgrubsze są zazwyczaj w sezonie Fall/Winter, a trwa sezon Spring/Summer,
po trzecie z powodu pierwszego i drugiego częściej kupowałem je z drugiej ręki,
no i po czwarte, to są drogie i stąd powód trzeci, bo z drugiej ręki trafiałem taniej