Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Moneyball to zajebisty film o koszykówce.
Z takich, które zrobiły na mnie wrażenie jest tez Titanic. Miał być samolot, który nigdy nie spadnie, a tu taka niespodzianka. #Spojler
Według tego co mówił o filmie Paweł, to na pewno nie blue chips. Właśnie wydaje mi się, ze większość okolokoszowych filmów widziałem, dlatego chciałbym obejrzeć ten wspomniany, którego nie znam.
Nie umiem sobie przypomnieć który to był film, natomiast…
Jest o koszykówce i też jest spoko, chociaż nie jest filmem o byznesie jak cała reszta. I nie wiem czy nie mówiłem o tym. Ale to już pomyliłem filmy absolutnie.
Ja bardzo, ale to bardzo polecam film Margin Call. Mam świadomość, ze to nie jest jakieś arcydzieło, ale kocham ten film za to, jak wiernie odzwierciedla jak wyglada życie i komunikacja na wyższych poziomach w finansowych korpo.
To jest moje guilty pleasure, widziałem ten film ze dwadzieścia razy i wybaczam mu drobne wpadki merytoryczne i Kevina.
To jest strasznie niesamowite, bo to jest tak niszowa drama, ze nie sądziłem, ze ktokolwiek tutaj będzie o niej wiedział. A tu pyk, Wojciaszek. Chyba muszę w końcu nauczyć się z tego tiktoka korzystać.
To w Donalda jak widać tez muszę się nauczyć umieć. Nawet nie wiedziałem, ze oni poza Polskę wychodzą, a teraz dobre źródło newsów i ploteczek mi się przyda po rezygnacji z Twittera. Dziękuje Pan Wojtek!