Pogadamy o Movember (badajcie się!); strachu przed nieznanym logowaniem do managera haseł; zniknięciu licznika łapek w dół na YouTube. Za tydzień świętujemy 400 odcinek!
Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 3$ odblokuj sobie dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Porozmawiaj z nami i naszą cudowną społecznością na forum Yes Was Podcast (https://forum.yeswas.pl). Serio, to jedno z takich miejsc, gdzie istnieje kultura wypowiedzi! Gorąco zapraszamy do debaty.
Wujek G bardzo chętnie cię pokieruje we właściwym kierunku. Problemu z tym nie ma żadnego. Nie che tu zostawiać konkretnych rozwiązań bo wiadomo. Dystrybucje Linuxa i te sprawy.
To faktycznie straszne, że szczepionki być może trzeba będzie brać co roku. To pokazuje jaki to eksperyment na ludziach jest. Nie było w historii szczepionki która by trzeba było brać co roku. Tak samo jak nie ma żadnej innej choroby która miałaby bezobjawowy przebieg /S
Brak łapek w dół na YT mnie irytuje. To tak jakby app store pokazywał tylko oceny 3 gwiazdki i wyżej przy aplikacjach. Albo szukając ocen knajpy w sieci miał być dostęp tylko do pozytywnych.
Wczoraj u mnie w pracy odpalili Secret Santa. Stwierdziłem, że zanim zacząłem pracować w biurze nie miałem kontaktu z 80% ludzi z firmy. Teraz mam ale nawet jeszcze nie pamiętam wszystkich imion. Przydałaby się implementacja YesWasowej ankiety
Jeżeli Cię to pocieszy (ale broń boże nie chcę tu otwierać tematu covidowego) to zarówno Merck jak i Pfizer s@ na ostatniej prostej do wprowadzenia leku na covid w pastylkach.
A to że takie choroby będą to było do przewidzenia, zwłaszcza przy wzrastającej liczbie ludności i mobilności społeczeństwa.
Mogę polecić książkę w tym temacie. Wydaną długo przed pandemią
Step 1: Mention u/savevideo in a reddit post with video or gif. Step 2: You’ll get a response in a few seconds. Click on the reponse link. Step 3: Click the Download HD Video button to download and save the video to your local device storage.