⌚ Zegarki

Wiesz co taki wziąłem bo był w promce dobrej za 3200. Jadą do mnie już NATO i skórzane paski

3 polubienia

Kolejny w kolekcji będzie tytanowy Longines Spirit Zulu. Bardzo mi się podoba, ale to sobie prezent muszę na jakąś specjalną okazję zrobić :slight_smile:

3 polubienia

Smutek bo zielono złoty jest obłędny. Byłby już dawno mój gdyby nie to, że nie lubię tej marki.

1 polubienie

Podoba mi się ten Hamilton :+1:
38 mm czy 42 mm?

42

2 polubienia

Jestem w szale zakupowym… wpadło do mnie dzisiaj takie cacuszko prosto odebrane z paczkomatu… tyle przyjemności za całe 140 PLN :smiley: :heart_eyes:

17 polubień

:heart::heart::heart:

Klasyk Casio zawsze na propsie :slight_smile:

U mnie nadal najczęściej noszony jest W-217H :joy:
Nawet mam go teraz na ręce.

Niech się nosi z dumą!

2 polubienia

Odnośnie klasyków Casio, to mam bliskiego znajomego, który przez 15 lat od ok. 2000 roku nosił takiego klasyka. Był to czas, gdy niekoniecznie była moda na te zegarki.

W momencie, gdy wracały do łask, to zegarek mu się zepsuł, więc kupił inny :slight_smile:

1 polubienie

Zaskakująco wytrzymały sprzęt.

Swojego kupiłem ze dwa, trzy lata temu z myślą o używaniu w pracy gdzie co chwilę była szansa, że o coś się obetrze albo obije. Bo za taką cenę to nie szkoda a i nostalgia podkarmiona.

Trzyma się zaskakująco dobrze. Spodziewałem się, że do tej pory już trzeciego będę używał

3 polubienia

Jakby co to do polerowania szkiełka polecam to

1 polubienie

Chwilowo zamieniłem mojego wysłużonego AW7 na Casio. Kupiłem go jakieś pół roku temu ale jakoś nie miałem okazji go nosić. Sad zbyt mocno trzymał. Teraz testuje P9P więc jest okazja.

4 polubienia

Mnie złoty tak bardzo kusi że głowa mała :grinning: noszę się zakupem już ze 2 lata :grinning:

1 polubienie

Mam go też. Super zegarek.

1 polubienie
2 polubienia

Jeszcze to

Zielony :heart_eyes:

4 polubienia

Chodzi za mną bambino. Nie wiem czemu ale totalnie za mną chodzi.

3 polubienia

Jest ryzyko że powodem jest toooo że wygląda przeeeeeślicznie

3 polubienia

Piękniutkie są! Szkoda, że mam bana na nowe zegarki do 1 marca, bo to ładne bardzo!

6 polubień

za mną chodzą zeszłoroczne, konkretnie ten

5 polubień

Been there… przezwyciężyłem to :slight_smile:

1 polubienie