Cyberpunk 2077 x Błonie
https://twitter.com/cdprojektred/status/1466060586635210754?s=21
WOW
Chcęm. To właściwie spełni moje wymagania nt. posiadania Omegi.
Poczekaj i pod żadnym pozorem nie kupuj od flipperów. Oficjalnie powiedzieli, ze one będą wkrótce dostępne online w nielimitowanych ilościach.
To jest kolejna rzecz, za która bardzo szanuje Omegę. Pierwszą jest to, ze jak sie chce ich zegarek to można iść i kupić za msrp od reki, a nie czekać dwa lata jak na stalowego Suba.
Ten swatch to nie jest zegarek dla mnie, ale bardzo się cieszę, ze wiele ludzi, którzy nie mogą/chcą wydawać dużej kasy na prawdziwy zegarek mogą sobie sprawić taka przyjemność.
Niech tylko omega zacznie robić więcej movementów in house i będę ich nie tylko szanował, ale i kochal.
12:00 wygląda jak penis
Hehe, Tadek powiedział penis.
Na tarczy jest też 6 i 9
Hyhy
Tak, tak, spokojnie sobie czekam. Może zrewiduję mój pomysł z Apple Watchem na ślub i sobie takiego swatch x omega moonwatch będę miał. Zobaczymy, w każdym razie - jest to dla mnie good enough, żeby mieć i odhaczyć “ej omege mam!” z mojej listy marzeń. One naprawdę nieźle wyglądają!
To zawsze będzie swatch…
Szklanka w połowie pusta… To zawsze będzie też OMEGA:)
A co jest złego w Swatchu? Kozackie zegarki
Zaakceptuj może wreszcie te wady Swatchy i sobie nie utrudniaj xD
Dla mnie zawsze Rolex > Omega, ale ten ruch bardzo szanuję, świetny pomysł.
Z inhousem jest taki problem, że zawsze trzeba wysyłać do producenta na naprawy/przeglądy.
Polska nie lepiej, tu Złote Tarasy
https://mobile.twitter.com/pgerschmann/status/1507633590431064065
Ja prdl…
Nie bardzo chce się w to zagłębiać i bardzo celowo omijam ten wątek, więc powiem tylko, że nie wyobrażam sobie serwisować zegarków gdzie indziej.
A jak się dobrze zakręcisz, (pozdrawiam wszystkich hejterów kart kredytowych🙃), to wszystkie formalności, łącznie z odebraniem i dostarczeniem zegarka (bezpłatnie) organizuje Ci… bank. Jedyne co, to dostajesz maila z wyceną do klepnięcia. I to wcale nie trwa tak długo jakby mogło się wydawać. Zazwyczaj to dużo poniżej dwóch miesięcy.