Jaka drukarka?
Lexmark b2236dw, monochrom, laserowa, fajnie, szybko drukuje, nie jest za duża, ma automatyczny duplex, ale chyba nie mogę jej do końca polecić, bo zrobiłem jeden błąd podczas researchu. Nie sprawdziłem czy są dostępne zamienniki tonera, tzn sprawdziłem, że są, a potem okazało się, że wszędzie, w każdym sklepie “produkt niedostępny”. Są tylko oficjalne, a to jest koszt ponad 300zł za 1200str, albo ponad 700 za 6000. Ja nie drukuję na szczęście bardzo dużo, więc mimo że średnio za stronę wyjdzie mi drożej to aż tak tego w budżecie domowym nie odczuwam.
Nic mi nie przychodzi do głowy z wyjatkiem butów wspinaczkowych, przesiadka z butów simond za 200 na buty la sportiva katany za ok. 500, mam wrażenie, że buty idealne pode mnie czyli, dla kogoś kto jakiś czas juz sie wspina ale butów z ostrym profilem nadal sie obawiam xD teraz rozglądać się za następnymi xD
U mnie o dziwo również
- Lampka na monitor Xiaomi Monitor Light Bar, jest genialna, nie mogę sobie wyobrazić teraz pracy bez niej.
a tak poza tym mocno Applowo.
- AirPods Max, uwielbiam te słuchawki, ale nie opuszczają w ogóle domu, używam głownie w domowym biurze.
- AirPods Pro, te używam wszędzie w biegu, jak pracuje w biurze w pracy, kawiarni, czasem biegania jak uzbiera mi się spora kolejka podcastów.
- Nowy MacBook Pro 14" w podstawie, ten komputer cały czas mnie zadziwia, uwielbiam jego moc, wreszcie nie czuje ograniczeń sprzętowych przy moich zastosowaniach.
do tego:
5. Drip origami do parzenia kawy + jego oryginalne filtry. Dla mnie coś pomiędzy Dripem V-60 a Chemex.
6. Podnoszone biurko elektrycznie a raczej stelarz + gruby blat dębowy od stolarza, uwielbiam te biurko i obcowanie z prawdziwym drewnem.
Dzięki drodzy Państwo za inspirację do After Darka
Dokładnie to, ale kupione w lepszej cenie i wersja ciemna
Odkąd Fenicjanie wymyślili pieniądze, słowo “dziękuję” stało się zbędne
podzielisz się linkiem/źródłem?
https://allegro.pl/oferta/podstawka-do-laptopa-nillkin-prodesk-uchwyt-stojak-9968393488
Jak ja kupowałem to były tu po 160
Pytanie do posiadaczy xiaomi light bar’a. Czy przesłania delikatnie górną krawędź monitora przy uchwycie?
Bo pożyczyłem sobie do testów taką lampę z baseusa i można powiedzieć że mam nocza w monitorze
To zależy od monitora(grubości ramki), ale u mnie w Dellu U2719D mimo bardzo wąskiej ramki lampka jest idealnie z ramką monitora.
Tak wiem, nieestetycznie i nie o to chodzi ale zawsze to jakieś rozwiązanie, na górnej krawędzi monitora klocek lego, 4x1 płaski oczywiście zgaduje tylko że może to pomoc bo sam ani monitora ani lampki nie posiadam, rada typu „nie znam się ale się wypowiem”
Możecie chłopaki proszę zmierzyć jaki mamy tutaj wymiar?

@Damien Bardzo szanuje ten inżynierski pomysł

~7mm
Potężny
Dzięki!
Na co ja bym wydawał pieniądze, gdyby nie to forum…
Dzięki za inspirację, w zasadzie szukałem czegoś takiego od dawna
Mam dwie odkrywajki w tym roku:
- Oczyszczacz powietrza. Jezu, nie wiedziałem, że mam tak złe powietrze w mieszkaniu. A jak temperatura spadła poniżej zera to włącza się bardzo często, chociaż smog akurat jeszcze nie jest tak duży.
- Nintendo Switch - powrót do grania przed komputerem byłby już ciężki. Nie miałem nigdy konsoli, więc chwilę zajęło mi przyzwyczajenie się, ale było warto. Wyjątkiem są gry, które byłyby ciężkie bez myszy i klawiatury (strategie, izometryczne rpg-i).