Pamietam jak to sie działo na żywo, dobra afera się zrobiła. Tam potem NTSB albo FAA musiało się grubo tłumaczyć. Okazało się, ze jakiś stażysta dał stacji to info i nie zvetowali.
To taki next level Hugh Janus / Mike Oxmaul.
Powinno mi się to nie podobać, bo rasizm, bo ludzie umarli, no ale kurcze nie mogę się nigdy powstrzymać od śmiechu.
W ogóle to tam był jeszcze dobry numer, bo była tam sobie jakaś dziewczynka, która normalnie przeżyła, tylko była jakaś mocno poobijana i leżała gdzieś półprzytomna na trawie i ją wozy strażackie oblały piana i później jej któryś w tej pianie nie zauważył i ją rozjechał i kaput.
W ogóle to na KSFO zawsze są jakieś jazdy a najlepsze ma zawsze Air Canada. Albo próbują lądować na taxiway, albo ignorują go around z wieży, albo podchodzą cztery razy. Jeśli jest na KSFO jakikolwiek fuckup, to można w ciemno założyć, ze to Air Canada i statystycznie będzie się częściej miało racje, niż nie.
Nie wiem dlaczego YouTube mi to polecił, ale nie żałuje. Teoretycznie jestem na takie głupoty za stary, ale normalnie lalem po gaciach.
Koniecznie dla @pawelorzech, bo to taki bardzo misfitsowy humor.