Ja dziś też się gubię. Tutaj:
CC @6ghost9
WTF ??
znaki znaki
Nie wiem kto Tesli robi te filmy, ale musi dostać podwyżkę xD
Oglądam już piąty raz i nie mogę przestać.
„Caraoke” -
@Rzast a Tobie się czasem sufit na łeb nie zwalił?
Więcej zamieszania i bałaganu robi taki Twój oczojebny dopisek, niż to, że gość nie zauważył wpisu SPRZED PONAD DWÓCH MIESIĘCY.
Może trochę mniej nadgorliwości, hmm?
Podpisuję się pod tymi słowami. Weź się ogarnij Rzast to forum internetowe, a nie Urząd Skarbowy, nie wszystko musi być na tip top.
Spokojnie, jak się coś zdubluje tutaj to nie umrzemy
Tym bardziej, że to nie link do jakiegoś konkretnego tematu albo zdublowana dyskusja, tylko link do piosenki / śmiesznego filmu.
Gdybyśmy mieli temat „To mi gra” i ludzie by się dublowali po jakimś czasie to też byś flagował?
Następny w kolejce temat z nowymi iphonami i AW, bo jeśli ktoś się pochwali nowym zakupem, ale nie był pierwszy - mamy dubel.
Wklejony przeze mnie link był bezpośrednią odpowiedzią na link Piotrka, która pasowała mi w tym momencie, nieważne czy była wcześniej, czy nie. Dlatego nie sprawdzałem w wyszukiwarce. To trochę tak, jakbym wysłał przedmówcy stickera w komunikatorze. Co z tego, że był wcześniej?
Mam nadzieję, że powyższy Making Of rozwieje wszelkie wątpliwości.
Ja tez nie chce jakoś na @Rzast’a najeżdżać, ale to nie pierwszy raz, kiedy taka nadgorliwość więcej robi zadymy, niż porządku.
Ale widać, ze bierze powierzone mu zadanie na powaznie. To plus.
Pamietajmy jednak, że z modami jest tak, jak z sędziami sportowymi - najlepiej pracują wtedy, kiedy nikt nie zwraca na ich prace uwagi
Power corrupts. Absolute power corrupts absolutely.