🔫 YesCrims - wąsacze grają w The Crims

@pawelorzech kupiłeś vipa?

Nie. Na te serię która będzie się niedługo kończyć - raczej nie ma sensu. Nawet tego za £2. Może na kolejny sezon

Ahhhh, bo są te sezony… w nowym sezonie jest wszystko zerowane?

Dobra… i ja zacząłem :slight_smile:

2 polubienia

Tak. Dokładnie tak. I sezon ten się niedługo kończy tak naprawdę.

How long is a round?
A round is 168 TC days which is about 42 real days.

Jesteśmy w dniu 107. Jeden dzień w rzeczywistości to 4 dni w TC. Co oznacza, ze za dwa tygodnie koniec tego sezonu.

Dobra, gram i ja :smiley:
@pawelorzech Czy w YesGang są jeszcze wolne miejsca? :smiley:

Jeszcze nie ma, trzeba dorzucić do skarbonki. Ja dorzucam ile mogę!

Dwie osoby chciały dołączyć, ale nie mogłem dodać, bo nie ma miejsca w gangu. Właśnie dopłaciłem… 60mln, żebyśmy mieli miejsca, ale nadal brakuje 110 mln. Postaram się to jakoś uzbierać, ale dobrze byłoby gdyby @askamov i @Autheable też coś dorzucili do zbiórki

Ok. @Spectre dodany. Teraz uzbieram tylko 750 mln i dodamy jeszcze @Martin_Fox. SAM UZBIERAŁEM TE WSZYSTKIE MILIONY… :confused:

2 polubienia

Dorzucam dorzucam. W prscy byłem.

2 polubienia

Niebawem i ja będę dorzucał. Jeszcze jestem biedny:p
Btw… na czym według was najlepiej zarobić można ?

Coś się kurde dziś nie mogę zalogować. Też tak macie? Loguje się na mobile Safari.

To zależy od klasy. Ja np. jako dealer najwięcej na dragach.

Nie mam wiele, ale wpłacam tyle co mam. Że tak powiem, tyle ile fabryka wyprodukuje :smiley:
Na dragach najlepszy zarobek, to fakt. Ulepszajcie fabryki, a Panny to raczej mało opłacalne…

1 polubienie

Jakby się dało to bym ci kilka melonów przesłał :wink: ale dołożę jak tylko się dostanę.

Coraz lepiej dorzucamy… Ale zostało jeszcze 25% do dorzucenia, żeby starczyło na kolejną osobę. I’m on it.

Ja to chyba nie ogarrniam :smiley:
Wziąłem planowanie ataku, Paweł się zgłosił i jest 1/2 osoby? Ja się do tego nie liczę ?

Tam się coś regularnie z tym psuje… :confused:

A, czyli wbicie kolejnego poziomu graniczyć będzie z cudem? Potrzebuje 50 napadów :smiley: