Ja zniknąłem przed Tesco ale bardzo by mi brakowało. Najlepsze zakupy to były na spokojnie o drugiej rano. Za moich czasów to chyba nawet kas samoobsługowych nie było.
To jest tak śmieszne, że musiałem wyrwać z całości
https://youtube.com/clip/Ugkx5FChUSG34jylPaH7NmqtM3OC2UjqH3f6?si=lQO469HM8u_ik3id
Powtarzam to od 2007 roku, powtórzę i teraz. Nadal kompletnie nie widzę u siebie dla tego potrzeby. Ale spoko Apple. Gratuluję, że dogoniliście Androida.
Teraz nagle customizacja będzie ok
A wręcz niezbędna
można sie przyzwyczaić
A ja dalej uważam, że “ja nie potrzebuje” to nie jest argument za brakiem wyboru.
Ale czemu do mnie jest skierowana ta odpowiedź? Czy z mojego wpisu wynika, że powinno tego nie być, bo mi niepotrzebne?
Użytkownik iPhone’a w Internecie:
Użytkownik Androida w Internecie:
A bo się tak akurat wystawiłeś…
Jak źle zrozumiałem to sorry, ale jak słyszę w dyskusji o systemach “ja nie potrzebuje”, “robisz to źle” albo “firma A zerżnęla od firmy B” to się czasem odpalam, ponieważ wojnę na “mojsze jest lepsze niż twojsze” uważam za durną.
Nie no, Piotrek
Po prostu śmieszkujemy, że najprostsza funkcja systemu operacyjnego, która “u androidziarzy” jest od co najmniej andruta dwa (przypominam, mamy 14, zaraz 15 + historyczną lekką zwiechę na 4), a Tymoteusz Kucharz sprzedaje ją jako innowejtiw en emejzin. (I w sadzie jest analogiczna sytuacja jak dodają do andruta coś, co już było w ajfonsie)
A komentarz “ja nie potrzebuję” w tym wypadku traktuję jak “nie potrzebuję pedału gazu w samochodzie, bo mój stoi tylko w garażu”
Jeszcze jest hamerykańskie uwielbienie do FREEDOM, ale z tegk mam bekę na pierdyliardzie innych płaszczyzn, to nie chce mi się nawet na ten temat produkować
Dzióbku ja specjalnie tak napisałem, żeby nikt się do mnie nie mógł przyczepić. A i tak wyszło jak zawsze
Ja pierdziele ja nie wiem jak mam napisać, że ja osobiście nie jaram się funkcją, z której nie będę korzystał, żeby nikt nie dorabiał do tego jakieś dziwnej ideologii. Nie jara to MNIE. Ciesze sie, ze Ci co chcą to mieć teraz będą to mieli. No prościej się nie da.
To raz. Dwa to to, że ja też “śmieszkuje”, bo bawi i denerwuje mnie to mniej więcej w równych proporcjach, jak ajfoniarze mają kompletnie w nosie co się dzieje z Androidem, a androidziarze, nieważne czy smieszkuja, czy próbują być złośliwi, ale non stop muszą coś powiedzieć i mierzyć kutasa.
Nie wiem jaka jest tego przyczyna ale liczyłem na to, ze brak hindusów z Indii na tym forum uchroni mnie przed takimi rzeczami. Ale ok. Jak będzie trzeba to wyłożę na stół.
Ej… a jak ktos do stolu nie siegnie? ;D
Ja nie będę korzystał z tej funkcji, gdyż ponieważ mam jeden home screen, na którym nie mam ani jednego wolnego miejsca.
Pewnie jest podobnie jak na Androidzie pojawiają się jakieś „oczywiste” funkcje, które były dostępne do tej pory na iOS (nie potrafię przywołać przykładu, bo nie śledzę tego tematu).
W ogóle jak bardzo „oczywiste” coś jest, to bardzo indywidualna kwestia, bo dla jednego to będą ikonki, a dla drugiego, nie wiem, Visual Voicemail, FaceID, albo jeszcze coś innego.
PS
Można mieć przecież Androida i iOS jednocześnie. Nikt tego nie sprawdza
Potwierdzam, używam, działa.
Nie mów tego die hard androidziarzom i ajfonowcom bo cie zjedzą, a nie został już nikt z widows phone kto by cię obronił.
Nie wszyscy
Nie wszyscy
Ja jak wcześniej napisałem uważam wojny systemów za durne. Tak samo jak wojny na to która konsola czy majonez jest lepszy. W interesie konsumentów jest wybór, również w interesie konsumentów jest to żeby konkurujace obozy podpatrywaly u siebie na wzajem rozwiazania, które mają sens. Tym czasem konsumenci sprawiają wrażenie, że chcieliby, żeby na rynku były tylko jedyne słuszne w ich oczach telefony, konsole czy majonezy zwycięstwa.