Najwyraźniej, aczkolwiek w PodcastAddict też nie bez zarzutu, odcinki pobierają się po 10-15 minut.
Czyli 100 lat za Androidami
Wielkie dzięki. Czegoś takiego szukałem.
W sumie tu jest temat o podcastach jako takich.
Sprawdź sobie odcinek 7 podcastu Piąte - nie zabijaj.
Jakie są najlepsze True Crime po angielsku?
Someone knows something?
To zależy. Jeśli pasują Ci takie podcasty, że jedna historia zajmuje cały sezon, to zacząłbym od in the dark, SKS albo Seriala.
A jeśli wolisz żeby historia zamykała się w odcinku - dwóch, to true crime garage albo generation why.
Przejedz do góry i znajdź mój post tutaj zreszta.
Jeszcze tylko dodam jedno. True Crime Garage jest super. Tylko że oni stare odcinki maja tylko w aplikacji Stitcher, co prawda za darmo, ale to zawsze jakieś zawracanie dupy jednak. Jak serio chcesz zacząć, to mogę wyszukać Ci kilka najlepszych odcinków na start.
Pobiorę stichera
Zapowiada się dobry podcast od BBC. O lądowaniu na księżycu. Polecam! Chociaż wyszedł dopiero 1 odcinek.
To na początek polecam:
BTK - odcinki od 204 do 207
Boys On the Tracks - odcinki od 93 do 96
John Wayne Gacy - odcinki 105 i 106
Zimmera mogę słuchać i bez podcasta
Dzięki i tak pewnie przesłucham całość
To ci zajmie kilka tygodni
Ale powodzenia!
Nie potrafię inaczej. To jedno z moich dziwactw.
5 posts were merged into an existing topic: Chernobyl [serial + podcast - dyskusja]
Tak w temacie. Jeszcze nie oglądałem, ale na pomidorach 100%.
https://itunes.apple.com/us/movie/apollo-11-2019/id1461314381
Przeniosłem trochę dyskusji Chernobylskich do dedykowanego tematu. Oraz - nie wiem czy ktoś widział, ale na początku tematu jest teraz takie super podsumowanie!
Federico zrobił nowy podcast!
Nie wiem dlaczego zapomniałem o tym podcaście a słucham go na bieżąco. Świetny podcast historyczny o Sejmie Czteroletnim
Ponadto - z całą mocą stwierdzam, że Nerdy nocą a dokładnie seria „historyczna” oraz „biologiczna” to must-listen.
Tak jest. Podcastem Salus Rei Publicae przekonałem żonę do podcastów.