Pozytyw na dzisiaj - wjechała druga dawka Pilznera
Mam kuchnię.
I choć blaty są tymczasowe i brak zabudowy górnej (bo Ikea zapomniała dostarczyć kilka elementów) to…
MAM NORMALNY ZLEW I MOGĘ GOTOWAĆ
Jebać jedzenie z dostawą na najbliższe pół roku!
Dlaczego ten front od tyłu jest czarny a nie niebieski?
Obstawiałbym, że dlatego, ze przód jest najpewniej biały, a nie niebieski, a to tylko folia zabezpieczająca.
Otóż tył jest antracytowy (matowy ale wciąż pod folią) ponieważ, jak przykryje go wystający na 30 cm orzechowy blat (schodzący pod kątem 90° do podłogi) i dojdą do tego krzesła, to będzie się dobrze komponował z pozostałą częścią salonu, m.in. z szafką RTV w kolorze czarnym z drewnianymi frontami, czy czarnymi nóżkami kanapy.
A to niebieskie to, jak słusznie zauważył @piotrek69, folia której jeszcze chwilę nie ściągnę.
Kumam. Niebieski też ładny
Kupiłem bilety na Nicka Cave’a
Zamówiona 4.01 (tego roku) kanapa przyjechała wczoraj.
Jaram się.
Poka
Kupiłem garnitur przez internet i trafiłem z rozmiarem xD
Dwie rozmowy z moją żoną dzisiaj:
ż: a pomysł na zakup tych butów to skąd?
ja: z forum
Wypakowujemy zakupy z samochodu przed domem:
ż: co Ci strzeliło do głowy, żeby wieszać nad tarasem sokoła w locie? Skąd taki pomysł?
ja: z forum
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja żyję tak jak “forum” mi mówi, że mam żyć.
Lecę powiedzieć o tym konkubinie. Niech wie, że nie tylko Ja tak mam. Dzięki @zefir77 !
Kupiłem dzisiaj rower, po sześciu latach.
To się nazywa porządny research
Żaden research, po prostu wewnętrzna cebula nie pozwalała mi wydać tylu pieniędzy na raz xD
Przybijam się z tym „forum”. Tez mam rozmowy z żona typu „chłopaki z forum pisali…” „na forum widziałem…”. O podkaście nie ma żadnego pojęcia, ale z forum jest czasem na bieżąco
Szczególnie śmieszne jest jak cytuje jej porady rodzicielskie od „chłopaków z forum”. Dziwnie sie na mnie patrzy
Bo to są porady od facetów dla facetów. Kobiety tego nie zrozumieją…
“Chłopaki z forum pisali…” to też mój czołowy argument w ostatnich rozmowach zakupowych z partnerką
Ona bardzo lubi się też nabijać z przekroju tematów, który tutaj mamy: “No proszę! Temat o butach też jest”