👌 Ten pozytywny temat

Pozytyw na dzisiaj - wjechała druga dawka Pilznera :stuck_out_tongue_winking_eye::beer::czech_republic::syringe:

10 polubień

Mam kuchnię.

I choć blaty są tymczasowe i brak zabudowy górnej (bo Ikea zapomniała dostarczyć kilka elementów) to…

MAM NORMALNY ZLEW I MOGĘ GOTOWAĆ

Jebać jedzenie z dostawą na najbliższe pół roku!

17 polubień

Dlaczego ten front od tyłu :wink: jest czarny a nie niebieski?

1 polubienie

Obstawiałbym, że dlatego, ze przód jest najpewniej biały, a nie niebieski, a to tylko folia zabezpieczająca.

3 polubienia

Otóż tył jest antracytowy (matowy ale wciąż pod folią) ponieważ, jak przykryje go wystający na 30 cm orzechowy blat (schodzący pod kątem 90° do podłogi) i dojdą do tego krzesła, to będzie się dobrze komponował z pozostałą częścią salonu, m.in. z szafką RTV w kolorze czarnym z drewnianymi frontami, czy czarnymi nóżkami kanapy.

A to niebieskie to, jak słusznie zauważył @piotrek69, folia której jeszcze chwilę nie ściągnę.

Kumam. Niebieski też ładny :smile:

2 polubienia

Kupiłem bilety na Nicka Cave’a :smiley:

3 polubienia

Lubię ten wieczorny piątkowy spacer…

12 polubień

Zamówiona 4.01 (tego roku) kanapa przyjechała wczoraj.
Jaram się.

5 polubień

Poka

1 polubienie

Kupiłem garnitur przez internet i trafiłem z rozmiarem xD

11 polubień

Dwie rozmowy z moją żoną dzisiaj:
ż: a pomysł na zakup tych butów to skąd?
ja: z forum

Wypakowujemy zakupy z samochodu przed domem:
ż: co Ci strzeliło do głowy, żeby wieszać nad tarasem sokoła w locie? Skąd taki pomysł?
ja: z forum

:rofl:

27 polubień

Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja żyję tak jak “forum” mi mówi, że mam żyć.
Lecę powiedzieć o tym konkubinie. Niech wie, że nie tylko Ja tak mam. Dzięki @zefir77 !

13 polubień

Kupiłem dzisiaj rower, po sześciu latach.

9 polubień

To się nazywa porządny research :grinning:

8 polubień

Dogorywam po szczepionce, ale już jest lepiej :woozy_face:

9 polubień

Żaden research, po prostu wewnętrzna cebula nie pozwalała mi wydać tylu pieniędzy na raz xD

3 polubienia

Przybijam się z tym „forum”. Tez mam rozmowy z żona typu „chłopaki z forum pisali…” „na forum widziałem…”. O podkaście nie ma żadnego pojęcia, ale z forum jest czasem na bieżąco :slight_smile:

Szczególnie śmieszne jest jak cytuje jej porady rodzicielskie od „chłopaków z forum”. Dziwnie sie na mnie patrzy :crazy_face:

7 polubień

Bo to są porady od facetów dla facetów. Kobiety tego nie zrozumieją…

1 polubienie

“Chłopaki z forum pisali…” to też mój czołowy argument w ostatnich rozmowach zakupowych z partnerką :laughing:
Ona bardzo lubi się też nabijać z przekroju tematów, który tutaj mamy: “No proszę! Temat o butach też jest” :smiley:

1 polubienie