👌 Ten pozytywny temat

Podobno ten moment kiedy wyfruwają z gniazda jest najtrudniejszy. :wink:

6 polubień

Dostałam ofertę pracy, którą jestem zdecydowana przyjąć :partying_face: Pewnie im bliżej zmiany tym bardziej będzie wchodził impostor syndrome, ale póki co świętuję :wink:

25 polubień

Wszystkiego dobrego w nowej pracy i gratuluję!

2 polubienia

Nigdy nie rozumiałem tego impostor syndrome. Albo się ma kwalifikacje, albo nie.
Jeśli się ma, to super, bo będziemy wymiatać w pracy i niedługo czeka nas awans, a jeśli nie, to jeszcze lepiej, bo płacą nam za więcej, niż umiemy. Win win.
Polecam tak na to patrzyć i wycierać łzy w banknoty :wink:

No, i gratulacje oczywiście!

14 polubień

Zmieniłem firmware w kamerze i od teraz kamera Yi działa jako kamera IP że streamem rtsp

2 polubienia

To pewnie kwestia charakteru, zawsze mam poczucie, że powinnam dawać z siebie więcej i pracować szybciej - przez większość swojej kariery, nawet jeszcze przed IT zwykle byłam bardzo chwalona, podczas gdy ja czułam, że robię za mało i za słabo :crazy_face: Staram się z tym walczyć, przede wszystkim stale podnosząc kompetencje :slight_smile: Ale naturę trudno pokonać. Dzięki za dobre słowo, postaram się myśleć wg Twojej rady :smiley:

7 polubień

Ja rozumiem, bo sam to mam.
Ale walczę z tym w prosty sposób - biorę kasę i robię co mogę :slight_smile:
Wychodzę z założenia, że jeśli mam rację to trzeba korzystać a nie marudzić :stuck_out_tongue:
A jak nie mam racji, to nie ma problemu :slight_smile:
Zresztą:

3 polubienia

Popieram. Warto w życiu zawodowym jak i prywatnym kierować się starą buddyjską zasadą dobrego życia

9 polubień

Może Cię to zainteresuje: I’m A Bad Developer, That’s The Only Reasonable Explanation | by Mr. Anne Dev | Medium

3 polubienia

Miło, milutko…

8 polubień

Udało mi się zamówić ten rower!

4 polubienia

9 polubień

Proszę państwa, budzę się i widzę słońce za oknem, chyba pierwszy raz od miesiąca zamiast szarej ściery na niebie.

3 polubienia

Jest nadzieja na powrót do normalności.

1 polubienie

TO FORUM.
To dla mnie dobre miejsce i cieszę się, że tu jestem.

22 polubienia

Dla mnie też to forum jest niesamowitym miejscem. Nie sądziłem, że jest mi tak bardzo potrzebne w świecie hejtu i dezinformacji. Jest to wspaniała część internetu i cieszę się że jestem częścią świetnej społeczności!

19 polubień

<3 ale się cieszę!

5 polubień

Forum idealnie zastąpiło mi FB.

8 polubień

Nawet nie mów. Ostatnio zadalem pytanie na FB w grupie, i potem nie umiałam go znaleźć :slight_smile: okazało się że utknęło w moderacji, ale żeby się tego dowiedzieć trzeba było kliknąć 3 kropki w odpowiednim miejscu. Ui Facebooka to jest jakiś koszmar, trzęsie mnie jak muszę tego używać. Niech już umrze jak NK właśnie to robi.

5 polubień

Jakby dodali parę podstawowych funkcji jak działające powiadomienia, ukrywanie postów albo śledzenie danych użytkowników w grupach życie byłoby prostsze