Podobno ten moment kiedy wyfruwają z gniazda jest najtrudniejszy.
Dostałam ofertę pracy, którą jestem zdecydowana przyjąć Pewnie im bliżej zmiany tym bardziej będzie wchodził impostor syndrome, ale póki co świętuję
Wszystkiego dobrego w nowej pracy i gratuluję!
Nigdy nie rozumiałem tego impostor syndrome. Albo się ma kwalifikacje, albo nie.
Jeśli się ma, to super, bo będziemy wymiatać w pracy i niedługo czeka nas awans, a jeśli nie, to jeszcze lepiej, bo płacą nam za więcej, niż umiemy. Win win.
Polecam tak na to patrzyć i wycierać łzy w banknoty
No, i gratulacje oczywiście!
Zmieniłem firmware w kamerze i od teraz kamera Yi działa jako kamera IP że streamem rtsp
To pewnie kwestia charakteru, zawsze mam poczucie, że powinnam dawać z siebie więcej i pracować szybciej - przez większość swojej kariery, nawet jeszcze przed IT zwykle byłam bardzo chwalona, podczas gdy ja czułam, że robię za mało i za słabo Staram się z tym walczyć, przede wszystkim stale podnosząc kompetencje Ale naturę trudno pokonać. Dzięki za dobre słowo, postaram się myśleć wg Twojej rady
Ja rozumiem, bo sam to mam.
Ale walczę z tym w prosty sposób - biorę kasę i robię co mogę
Wychodzę z założenia, że jeśli mam rację to trzeba korzystać a nie marudzić
A jak nie mam racji, to nie ma problemu
Zresztą:
Może Cię to zainteresuje: I’m A Bad Developer, That’s The Only Reasonable Explanation | by Mr. Anne Dev | Medium
Udało mi się zamówić ten rower!
Proszę państwa, budzę się i widzę słońce za oknem, chyba pierwszy raz od miesiąca zamiast szarej ściery na niebie.
Jest nadzieja na powrót do normalności.
TO FORUM.
To dla mnie dobre miejsce i cieszę się, że tu jestem.
Dla mnie też to forum jest niesamowitym miejscem. Nie sądziłem, że jest mi tak bardzo potrzebne w świecie hejtu i dezinformacji. Jest to wspaniała część internetu i cieszę się że jestem częścią świetnej społeczności!
<3 ale się cieszę!
Forum idealnie zastąpiło mi FB.
Nawet nie mów. Ostatnio zadalem pytanie na FB w grupie, i potem nie umiałam go znaleźć okazało się że utknęło w moderacji, ale żeby się tego dowiedzieć trzeba było kliknąć 3 kropki w odpowiednim miejscu. Ui Facebooka to jest jakiś koszmar, trzęsie mnie jak muszę tego używać. Niech już umrze jak NK właśnie to robi.
Jakby dodali parę podstawowych funkcji jak działające powiadomienia, ukrywanie postów albo śledzenie danych użytkowników w grupach życie byłoby prostsze