👌 Ten pozytywny temat

Ja tam nie wiem, ale w mojej biedronce (tak się nazywa mój osiedlowy sklep w środku Anglii) są i solone, i serowo-cebulowe i z makiem i z sezamem :smiley:

2 polubienia

Potrzebowałem ładowarki, która, jak sądziłem, nie istnieje a właśnie udało mi się ją kupić. No ale rynek ładowarek to nie jest jakiś mój konik, więc mogłem o niej nie wiedzieć.

1 polubienie

Pokaż

Śmieszna rzecz bo aktualnie mam na biurku:

• kabel z ajfona podłączony do monitora
  • ładowarkę Apple Watch podłączoną do stacji dokującej
  • kabel micro-USB do słuchawek/kindle
  • kabel USB-C do innych słuchawke

I wkurzało mnie, że tylko kabel ajfona jest na stałe a tak nie dość, że muszę żonglować tym co podpięte do stacji dokującej to jeszcze muszę to przepinać jak zamieniam kompa (prywatny vs służbowy). Chciałem jakąś skrzyneczkę na biurko z portami USB do ładowania i voila:

3 polubienia

Mam podobną od 3 lat już - Aukey PA-T1. To jest świetne rozwiązanie, ostatnio kupiłem sobie jeszcze kabli i nie muszę ich ciagle odłączać jak gdzieś indziej potrzebuje

1 polubienie

mmm, nice

i jeszcze ten odpinany kabel - aż się prosi, żeby podpiąć go takim adapterkiem jak AirPorty za starych czasów :smiley:

1 polubienie

Druciarstwo lvl audiostereo.pl :smiley:

3 polubienia

Mam nadzieję, że dołożysz do tego zestawu panel ekranujący, chroniący przez zakłóceniami elektromagnetycznymi. Inaczej cała zabawa mija się z celem :smiley:

2 polubienia

Mam 30.000 YesWasCoin’ów :smiley:

7 polubień

Gdzie? Gdzie można je wykopać?

1 polubienie

kurcze jak to pisalem to myslalem ze to swietny zart…

7 polubień

właśnie jem świeżą chałkę i popijam lekko-ciepłym mlekiem

mała rzecz, a jak cieszy

7 polubień

Zainwestowałem w YWC

8 polubień

Zazdraszczam w sposób okrutny

1 polubienie

meme9818794726

A tak serio, też coś mam i mi to nawet trochę dzień zrobiło. Bo jakiś taki był…

5 polubień

Już mam pomysł nawet jak coś z tego dobrego zrobić

3 polubienia

A teraz to mi nawet bardziej dzień zrobiło.

Grupa ludzi postanowiła poheheszkować w sieci. Skończyło się ratowaniem zwierząt. What an outcome!

Propsy za wystartowanie z pomysłem.

7 polubień

Jestem ojcem chrzestnym! Gołębica Krystyna wysiedziała jajka!

14 polubień

Oh wow. Coś czuje, że za jakiś czas nie będziesz tak szczęśliwy. No, ale gratulacje.

3 polubienia