Ja tam nie wiem, ale w mojej biedronce (tak się nazywa mój osiedlowy sklep w środku Anglii) są i solone, i serowo-cebulowe i z makiem i z sezamem
Potrzebowałem ładowarki, która, jak sądziłem, nie istnieje a właśnie udało mi się ją kupić. No ale rynek ładowarek to nie jest jakiś mój konik, więc mogłem o niej nie wiedzieć.
Pokaż
Śmieszna rzecz bo aktualnie mam na biurku:
- kabel z ajfona podłączony do monitora
- ładowarkę Apple Watch podłączoną do stacji dokującej
- kabel micro-USB do słuchawek/kindle
- kabel USB-C do innych słuchawke
I wkurzało mnie, że tylko kabel ajfona jest na stałe a tak nie dość, że muszę żonglować tym co podpięte do stacji dokującej to jeszcze muszę to przepinać jak zamieniam kompa (prywatny vs służbowy). Chciałem jakąś skrzyneczkę na biurko z portami USB do ładowania i voila:
Mam podobną od 3 lat już - Aukey PA-T1. To jest świetne rozwiązanie, ostatnio kupiłem sobie jeszcze kabli i nie muszę ich ciagle odłączać jak gdzieś indziej potrzebuje
mmm, nice
i jeszcze ten odpinany kabel - aż się prosi, żeby podpiąć go takim adapterkiem jak AirPorty za starych czasów
Druciarstwo lvl audiostereo.pl
Mam nadzieję, że dołożysz do tego zestawu panel ekranujący, chroniący przez zakłóceniami elektromagnetycznymi. Inaczej cała zabawa mija się z celem
Mam 30.000 YesWasCoin’ów
Gdzie? Gdzie można je wykopać?
kurcze jak to pisalem to myslalem ze to swietny zart…
właśnie jem świeżą chałkę i popijam lekko-ciepłym mlekiem
mała rzecz, a jak cieszy
Zainwestowałem w YWC
Zazdraszczam w sposób okrutny
A tak serio, też coś mam i mi to nawet trochę dzień zrobiło. Bo jakiś taki był…
Już mam pomysł nawet jak coś z tego dobrego zrobić
A teraz to mi nawet bardziej dzień zrobiło.
Grupa ludzi postanowiła poheheszkować w sieci. Skończyło się ratowaniem zwierząt. What an outcome!
Propsy za wystartowanie z pomysłem.
Oh wow. Coś czuje, że za jakiś czas nie będziesz tak szczęśliwy. No, ale gratulacje.