No to iks de
u mnie szczoteczki są już z usbc
Nite Ize nie przestaje mnie zaskakiwać. Nie wiedziałem że istnieje problem który to coś rozwiązuje…
Tl;dr, tylko zobaczyłem obrazki
Co z obsługą magsafe?
To jest jakaś autorska wersja LCD.
Widoczność w słońcu jak eInk a i oszczędność baterii spora wnosząc po tym video (oczywiście porównując do normalnego tableta, nie do Kindla)
śmiertelnie ciekawi mnie jak to będzie brzmiało i się obsługiwało…
Przez chwilę się bałem, że ubiquiti wydało switch dla audiofili xD
W pierwszej chwili spojrzałem w kalendarz, czy dziś nie 1. kwietnia
Robią konkurencję mało popularnej marce na S?
Niemniej jednak jestem ciekaw trochę jak to będzie działało w praktyce, bo takich sprytnych konsumenckich rozwiązań do multizone jest dość mało.
Obsługuje AirPlay2 i Spotify Connect, ale ma też eARCa…
Pytanie jak to będzie działać w systemach wielokanałowych, bo widzę, że jest obsługa m.in. Atmosa, ale sam wzmak jest stereo, więc trzeba by parować kilka, żeby “wykarmić” surroundy i sufitowe… Robi się drogo, bardzo drogo
btw.
Perpetuum mobile czy co?
17W to moc samego urządzenia, a moce na kanał są osobno, bo są trochę niezależne - pobór głośników zależy od głośników, a moc urządzenia są w stanie podać „na czysto”
Domyślam się, ale to trochę mało popularne w sprzęcie audio
Raczej podaje się maks. możliwy pobór prądu + pobór w standby/pasywny +output.
Tutaj te 17W to rozumiem passive mode… ale nie daje to żadnego wglądu w wydajność prądową wbudowanego wzmacniacza (strzelam, że z racji konstrukcji i przeznaczenia urządzenia ten pracuje w klasie D, bo inaczej by się w takim racku zagotował bardzo szybko).
Premiera Garmin Fenix 8 (połączenie Fenix i Epix w jeden model, spore zmiany w interface itp.)
I pytanie czy czekać rok na wersję X czy wymieniać 6X Pro teraz?
Dobrze, że zaorali Epixy i w jednej linii są do wyboru modele z MIPS oraz AMOLED.
Chyba o pro ci chodzi, X to oznaczenie 51mm z Fenixów, a przeszli na oznavzenia w mm, które są mniej mylące
Racja. Chodziło mi o wersję Pro
Barometr w moim 6X Pro szwankuje i zastanawiam się czy znowu trzeba czekać rok na kolejne wersje.
Ceny za Gramin 8 Amoled
Epix nigdy nie był tani, a to nim jest 8 amoled
https://www.pepper.pl/promocje/smartwatch-garmin-epix-pro-gen-2-sapphire-edition-51mm-874066
Ale cen +/- 3500 to się spodziewałem. Ale 4500-5500 to już naprawdę sporo
Trzeba liczyć, że za rok będą tańsze.