Albo po prostu trzeba sobie kupić TV od Philipsa
Masz na myśli TP Vision?
Mam i polecam zamiast jakichs protezowych rozwiazan
Podobno Samsung będzie miał appkę, która robi synca z lampkami bez użycia tego boxa na HDMI, więc działa ze wszystkimi natywnymi appkami. Ciekawe, czy podobne rozwiązanie pojawi się na inne platformy.
Syncing lights to media content typically requires the Hue Play HDMI Sync Box, priced at $250, along with a streaming device like the Apple TV that connects to the Sync Box. The Samsung TV integration will let Samsung TVs interact with Hue lights directly for a lower $130 price tag, and it will work with all image formats and TV content, including native apps like Netflix.
Jakkolwiek ta integracja będzie zrobiona, tanio też nie będzie
Zwłaszcza, że do tego trzeba by doliczyć Philips Hue Gradient Lightstrip 55"; tak w cenie ~800pln
Tak tak, ale w tym momencie znika największa wada tego rozwiązania Jak ktoś nie lubi kompromisów to chyba najlepsza jakościowo opcja (nie potwierdzone, nie widziałem tego na własne oczy). O ile pojawi się gdzieś poza Tizenem (swoją drogą samsung chyba musiał trochę posmarować, że pierwsza platforma, na której ta appka się pojawi to ich tizen, a nie Google TV).
Tak na marginesie to zapewne jest port windowsowej/makowej aplikacji Hue która jest dostępna już dłuższy czas (ja ją testowałem w 2020, a pewnie jest jeszcze starsza).
Proszę o szczerą recenzję
Ogolnie jestem zadowolony, Philips to nie jest ale kosztuje 4x mniej Ledy nie sa jakoś super jasne, musialem tez je raz wymienić na gwarancji. Sygnał przechwytuje z hdmi, dziala to powiedzmy Ok - najwazniejsze, ze nie musialem montować kamery na tv.
A jak z delayem? Jest desync między obrazem a ledami?
cc: @Tadek
Kwestia priorytetów
Mnie ta kamera ani ziębi ani grzeje; ważne że jest centralnie. Lepsza kamera niż np. wiszące bez ładu i składu kable
Kabli bym nie przeżył.
O taką recenzję nic nie robiłem!
Dzięki!
Ciekawy UPS?
Takie ustrojstwo ostatnio Ziemniak na yt prezentował. Kompa nie pociągnie, ale np modem/ruter - przez ~1h (11 minut to na max obciążeniu) nie traci połączenia z siecią. No i zabezpieczenie przed skokami napięcia. Tylko cena trochę ponad średnią.
A taki akumulatorek żelowy + zasilacz do ładowania a potem odbiór prądu… Hmmm, do tego zasilanie centralki Zigbee i wszelkie urządzenia bateryjne (np czujki otwarcia, zawory na grzejnikach) ciągle działąją…
Ciup, to jest maleństwo…
Drogie ale chyba sobie zamówię
EDIT: Na Allegro jest za połowę czeskiej ceny: CZ: 1699 czk, PL: 169 zł.
Już zamówione
Mam podobną, 30W. Maleństwo, mam cały czas w torbie. Jak dla mnie, rewelacja.
Ja mam 20W i jest to, bez kitu, moja ulubiona ładowarka
Mam też Baseus GaN 65W do laptopa, ale ten Anker wygląda na min. 30% mniejszy.
Ja mam 30W, bo do telefonu to z zapasem, a do switcha wystarczy. Myślałem o 65W, ale to dla mnie przerost formy, ma być wygodnie i mobilnie. W domu mam listwę z USB. Ale następna też od Ankera.
65W jest ideolo do laptopa pracowego który zwykle jest dostarczany z zasilaczem typu “Cegła z lat 90-tych”
Zyskujesz spokojnie pół kilo dodatkowego bagażu w carry-on na lotnisku
To na Allegro pewnie idzie ode mnie