Lizarazu strzelił bramkę w dogrywce, 111 min chyba. Pierwsze spotkanie rozstrzygnięte Złotym Golem
Zidane, Zidane, Petit (uwielbiałem tego piłkarza szczególnie po tym jak przeczytałem jego historię związaną z bratem, tym jak się zachował w którymś z meczów i za co dostał nagrodę Fair Play)
To ten mecz gdzie Beckham dostał czerwień? Czy mylę? Meczycho nie mecz!!!
i po tym meczu albo o 3 miejsce Davor zdobył króla strzelców.
Więcej grzechów nie pamiętam… Musiał bym się naprawdę skupić, żeby sobie przypomnieć i przelać na papier. Wyleciało z głowy ;/
Może nawet nie tyle ciekawszych co po prostu życie.
Wracając przed chwilą autem przesłuchałem odcinek Nagranego… Jak to jest o mnie!
Biję się jeszcze z myślami czy walnąć w komentarzach do tego odcinka komentarz na 6000 znaków.
tak jak oglądałem kiedyś na pewno nie!
Cały dzień był podporządkowany pod godzinę rozpoczęcia meczu. A teraz jak się złoży to obejrzę.
Jedyna nadzieja na obejrzenie meczu jest taka, że umówię się ze Szwagrem, że wpada na małe conieco i oglądamy. Wtedy inna rozmowa! Ale nadal dzień musi sprzyjać a nie odwrotnie
I nóż się otwiera po raz drugi - na Radio Zet. Fajnie zmanipulowali. Jak się doczyta, to mapa może zostać, chodzi tylko o hasło “Bohaterom chwała”. BTW UEFA = rak tak czy inaczej bo się wcześniej na to zgodzili.
Moim zdaniem to pandemia + formuła EURO. Ja też zawsze byłem kosmicznie nahajpowany przed turniejami a teraz mam 40% tego co wcześniej. Przed EURO 2016 miesiąc przed nie myślałem o niczym innym i czekałem na vlogi z kadry Wiśni, teraz mam wrażenie że praktycznie żadnego balonika nie ma.
Bo tak jest - grałem jeszcze mieszkając w PL, lata temu, potem przestałem a teraz nawet jakbym chciał zacząć, to w PL musiałbym leciec z dowodem do buka żeby mi konto założyli