I jak idzie? Podoba się?
Bardzo! Szkoda, że Rob ma pod górkę. Na ten moment odpadają osoby, które mnie denerwowały albo w ogóle nie czułem do nich mięty. Oglądam odcinek 5, zaraz będzie 6. Dobre tempo. Dziś już nie pocisnę do końca, ale do połowy pewno tak!
Amber i Rob <3 <3 <3
A Richard jest do kitu, ile można się rozbierać, dobrze, żę go nie ma!
O Hatchu to można książkę napisać.
W ogóle to był o nim jakiś reality show, bo w college’u sprzedawał swoich wojowników i potem się okazało, ze ma ileś tam dzieci
I jeszcze jakieś oskarżenia o gwałt i inne. Ogólnie nie polecam. Ale w S1 grał najlepiej, wiec gnida, nie gnida, na wygrana i miano All-Star zasłużył.
Na którym jesteś odcinku?
Na 11. Właśnie nastąpił merge. Dziś dokończę 8 i zaczynam 13!
To jak skończysz S8, to daj znać, bo mam ploteczkę.
13 jest cudowny, wciągnie Cię na maksa.
Możesz napisać jako spoiler albo wysłać mi DM spoilera.
OK, ale nie otwieraj przed skończeniem S8.
Dziś, piętnaście lat po tym jak się poznali, Rob i Amber wciąż są razem i mają czwórkę dzieci.
Chciałbym powiedzieć dwie rzeczy - pierwsza jest taka, że niestety dostałem powiadomienie na telegramie i tam spoiler był rozwinięty. Druga to taka, że wiem o tym, to wspaniała wiadomość i nawet nie wiesz jak mnie to cieszyło
A Probst znalazł sobie w S9 dziewczynę. Pare lat byli razem.
To miłe, kiedy pojawią się miłość!
Rewelacja! To był REWELACYJNY sezon! Totalnie. Świetny.
Może poza 15-tym, który czasami się trochę dłuży (ale ma dobre momenty) każdy z sezonów przed Tobą teraz aż do 20 jest super. 13 to mój ulubiony SD. W 16 powracają kolorowi gracze.
18 i 19 mają takie gwiazdy, że na długo ich nie zapomnisz. A 20 to już w ogóle mniam mniam.
Tylko jest taki temat jeszcze @pawelorzech, że w tym miesiącu rusza nowy sezon Australian Survivora i gdybys chciał oglądać na bieżąco, to dobrze by było, żebyś obejrzał ten jeden, który poleciłem i który jest wiesz gdzie.
Ten, co jest na moim dysku? No to nie wiem, co powinienem zaczynać. 13 czy 4 AUS…
Ten Au naprawdę jest przesuper, ale mega długi. 13 zrobisz w kilka dni.
Przy dobrym tempie wciągnę 13 do końca weekendu. Tak też zrobię. A przynajmniej - spróbuję.
Tak się cieszę, że Amber wygrała i ułożyli sobie razem życie. To był chyba najfajniejszy sezon z SD!
Ja tez się cieszę, bo uwielbiam oboje. Amber w tym sezonie rozwinęła skrzydła, bo w S2 była trochę meh
Ale to nie był najlepszy sezon SD. Najlepszy zaraz zaczynasz 16 tez nie jest zły. Ale 13 to szef całujący palce.