[Spoilery sezonów 1-7] 🔥 Survivor 8: All-Stars - wprowadzenie do sezonu i dyskusja

I jak idzie? Podoba się?

Bardzo! Szkoda, że Rob ma pod górkę. Na ten moment odpadają osoby, które mnie denerwowały albo w ogóle nie czułem do nich mięty. Oglądam odcinek 5, zaraz będzie 6. Dobre tempo. Dziś już nie pocisnę do końca, ale do połowy pewno tak!

1 polubienie

Amber i Rob <3 <3 <3

A Richard jest do kitu, ile można się rozbierać, dobrze, żę go nie ma!

O Hatchu to można książkę napisać.
W ogóle to był o nim jakiś reality show, bo w college’u sprzedawał swoich wojowników i potem się okazało, ze ma ileś tam dzieci :smiley:
I jeszcze jakieś oskarżenia o gwałt i inne. Ogólnie nie polecam. Ale w S1 grał najlepiej, wiec gnida, nie gnida, na wygrana i miano All-Star zasłużył.

Na którym jesteś odcinku?

Na 11. Właśnie nastąpił merge. Dziś dokończę 8 i zaczynam 13!

To jak skończysz S8, to daj znać, bo mam ploteczkę.
13 jest cudowny, wciągnie Cię na maksa.

1 polubienie

Możesz napisać jako spoiler albo wysłać mi DM spoilera.

OK, ale nie otwieraj przed skończeniem S8.

Dziś, piętnaście lat po tym jak się poznali, Rob i Amber wciąż są razem i mają czwórkę dzieci.

2 polubienia

Chciałbym powiedzieć dwie rzeczy - pierwsza jest taka, że niestety dostałem powiadomienie na telegramie i tam spoiler był rozwinięty. Druga to taka, że wiem o tym, to wspaniała wiadomość i nawet nie wiesz jak mnie to cieszyło :smiley:

1 polubienie

A Probst znalazł sobie w S9 dziewczynę. Pare lat byli razem.

To miłe, kiedy pojawią się miłość!

1 polubienie

Rewelacja! To był REWELACYJNY sezon! Totalnie. Świetny. :smiley:

1 polubienie

Może poza 15-tym, który czasami się trochę dłuży (ale ma dobre momenty) każdy z sezonów przed Tobą teraz aż do 20 jest super. 13 to mój ulubiony SD. W 16 powracają kolorowi gracze.
18 i 19 mają takie gwiazdy, że na długo ich nie zapomnisz. A 20 to już w ogóle mniam mniam.

Tylko jest taki temat jeszcze @pawelorzech, że w tym miesiącu rusza nowy sezon Australian Survivora i gdybys chciał oglądać na bieżąco, to dobrze by było, żebyś obejrzał ten jeden, który poleciłem i który jest wiesz gdzie.

Ten, co jest na moim dysku? No to nie wiem, co powinienem zaczynać. 13 czy 4 AUS…

1 polubienie

:man_shrugging:t2:

Ten Au naprawdę jest przesuper, ale mega długi. 13 zrobisz w kilka dni.

Przy dobrym tempie wciągnę 13 do końca weekendu. Tak też zrobię. A przynajmniej - spróbuję.

1 polubienie

Tak się cieszę, że Amber wygrała i ułożyli sobie razem życie. To był chyba najfajniejszy sezon z SD!

Ja tez się cieszę, bo uwielbiam oboje. Amber w tym sezonie rozwinęła skrzydła, bo w S2 była trochę meh

Ale to nie był najlepszy sezon SD. Najlepszy zaraz zaczynasz :wink: 16 tez nie jest zły. Ale 13 to szef całujący palce.