Drogie Wąsy,
może ktoś poszukuje aktualnie iPada i jest zainteresowany pełnym zestawem w bardzo dobrym stanie? Sprzedaję bo zamówiłem właśnie nowego Aira w wersji z LTE, która okazała się killer featurem w dobie zawodnego wi-fi i niekończących się calli na Teamsach. Tablet używałem ponad 1,5 roku, dwie ryski na tylnej obudowie, klawiatura i rysik w stanie całkiem dobrym żeby nie powiedzieć idealnym. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to odsyłam po więcej zdjęć na Allegro, dla Wąsów cena oczywiście promocyjna (2750 do negocjacji) a zestaw taki, że tylko kupić i zacząć używać!
Jeśli mogę Ci coś doradzić, to próbuj to sprzedać oddzielnie. Fajnie, ze klawiatura i rysik, ale fakty są takie, ze chcesz za używany, stary model więcej, niż za nowy. A jak sam wiesz, między tymi dwoma tabletami jest kosmiczna przepaść. Imo będzie Ci BARDZO ciezko znaleźć chętnego na ten zestaw w takiej cenie. A osobno wszystko się powinno sprzedać.
Taki jest plan. Dałem sobie tydzień na sprawdzenie czy ktos będzie chciał zestaw i pewnie w przyszłym wystawie to w częściach
Jakbyś wymyślił cenę na Pencila osobno, to daj znać
kolejka jest ;]
Haha, dokładnie, Romiczek już mnie atakował po wystawieniu ogłoszenia.
Części składowe zestawu wylądowały na Allegro:
Gdyby ktoś tutaj był zainteresowany to oczywiście ceny okazyjne
Ten temat został automatycznie zamknięty 29 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.