[S] Hegel HD12

Hej,
Wyprzedaję swój tor stacjonarny audio, zaczynam od DACa - Hegel HD12.

Sprzęt zakupiony w 2014 roku za kwotę około 5000zł - niestety paragon wcięło - posiadam jednak kartę gwarancyjną (ważną do 2016 roku) i papierową instrukcję.
Sprzęt służył mi głównie jako przetwornik C/A w torze słuchawkowym (Violectric hpa v200 + Audeze LCD2), jednak po sprzedaży tego zestawu został “przekazany” do stacjonarnego, żeby tam pokazywać co potrafi (Musical Fidelity Elektra E11 wraz z AE energy EVO three - też na sprzedaż).

Niestety sytuacja mieszkaniowa (sąsiedzi) zmuszają mnie do sprzedaży całego toru stacjonarnego.

Hegel jest w stanie niemal idealnym (są może dwie drobne ledwie widoczne ryski na górze obudowy - próbowałem uwiecznić na zdjęciach). Pilot jest w troszkę gorszym stanie estetycznym, jednak nadal działa i spełnia swoją funkcję.

Prawdopodobnie posiadam oryginalne pudełko - postaram się odnaleźć :slight_smile:

Preferowany odbiór osobisty (Mszczonów lub Warszawa Włochy), na prośbę kupującego wyślę do paczkomatu.

Cena 3600.

Sprzęt jest wystawiony na allegro i allegro lokalnie: Hegel HD12 jak nowy! - Kup teraz za: 3700,00 zł - Mszczonów - Allegro Lokalnie

Pozdrawiam, Artur.

1 polubienie

Ten temat został automatycznie zamknięty 29 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.