Model pls
Air Jordan 4 Retro SE Craft Medium Olive
Kojarzycie co to za model?
O widzisz. A mi ajpong nie znalazł. Pixel lepiej zna się na modzie.
Ktoś ostatnio może kupował Allbirds? Jak z jakością? Szukam zapasowej pary wiosenno/letniej na wyjścia do ludzi i patrzę na coś co nie krzyczy kto je wyprodukował.
Oczywiście, że dwa tygodnie temu przyszła do mnie nowa para. Mam wrażenie, że są trochę inne niż te które zamówiłem z pół roku temu, ale dalej git i nie mam do czego się przyczepić. Najlepsze buty świata.
Część, ktoś z was ma nike air force flyknit? jak one się starzeją? jak ten materiał wyglada po sezonie?
Mam flyknity, ale Trainer, nie Air Force
i tak wygląda materiał po jakichś… 10 sezonach XD no może mniej, bo ostatnio ich często nie nosiłem
Poza wytarciem na palcu i namalowanego swoosha (który i tak nie wygląda tragicznie, tym bardziej że je prałem nie raz), to materiał jest nadal bardzo ok, bardziej zużyta jest podeszwa
też swoje flyknity prałem nieraz, mam z 5 czy 6 par łącznie, tak Trainerów, jak i Racerów i sam materiał się trzyma super,
tylko trafiłem teraz na zbyt mocną pralkę i mi powycierała kolory z midsoli, ale cała góra buta po praniu wygląda niemalże jak nowa
Nie ten model, ale miałem Flyknity do biegania. Po 5 mies. miałem zwrot kasy od Nike przez pękniecia cholewki.
Nigdy nie miałem tego you butów ale tuż przed napisaniem tego zapytania kupiłem airforce flyknit. Trochę się cykam, że okażą się słabe. Wasze odpowiedzi mnie napawają optymizmem:)
Odnośnie butów biegowych to sprawiłem sobie Bostony 12. Oczywiście dla żony też.
Dziś już biegałem w innych, także pierwsze wrażenia dopiero po weekendzie, bo teraz nie będzie okazji. Ale każdy zachwala to powinno być dobrze. Nie są jakieś piękne, ale mają trochę technologii.
O Wow!
That’s… o wow!!!
Taka sama była moja reakcja na te - najlepsze na świecie - klapersy
Obym umarł natychmiast… Niechaj nikt w mym domu się nie dowie ile tygodni jedzenia zapewnia moja zachcianka…
Zdarzało mi się wydać więcej na buty, ale to na inwestycje. Puścić $3K na buty do chodzenia to trzeba mieć fantazje. Szanuje. I trochę zazdroszczę tej fantazji.
@Martin_Fox chodź i zobacz. Nikt na tym forum nie doceni tak jak Ty.
Podziwiam i zazdraszczam.