👟 Rozmowy o butach

Model pls

1 polubienie

Air Jordan 4 Retro SE Craft Medium Olive

1 polubienie

Kojarzycie co to za model?

IMG_2072

1 polubienie

O widzisz. A mi ajpong nie znalazł. Pixel lepiej zna się na modzie.

4 polubienia

Ktoś ostatnio może kupował Allbirds? Jak z jakością? Szukam zapasowej pary wiosenno/letniej na wyjścia do ludzi i patrzę na coś co nie krzyczy kto je wyprodukował.

Oczywiście, że dwa tygodnie temu przyszła do mnie nowa para. Mam wrażenie, że są trochę inne niż te które zamówiłem z pół roku temu, ale dalej git i nie mam do czego się przyczepić. Najlepsze buty świata.

1 polubienie

Część, ktoś z was ma nike air force flyknit? jak one się starzeją? jak ten materiał wyglada po sezonie?

Mam flyknity, ale Trainer, nie Air Force

i tak wygląda materiał po jakichś… 10 sezonach XD no może mniej, bo ostatnio ich często nie nosiłem

Poza wytarciem na palcu i namalowanego swoosha (który i tak nie wygląda tragicznie, tym bardziej że je prałem nie raz), to materiał jest nadal bardzo ok, bardziej zużyta jest podeszwa

2 polubienia

też swoje flyknity prałem nieraz, mam z 5 czy 6 par łącznie, tak Trainerów, jak i Racerów i sam materiał się trzyma super,
tylko trafiłem teraz na zbyt mocną pralkę i mi powycierała kolory z midsoli, ale cała góra buta po praniu wygląda niemalże jak nowa

1 polubienie

Nie ten model, ale miałem Flyknity do biegania. Po 5 mies. miałem zwrot kasy od Nike przez pękniecia cholewki.

2 polubienia

Nigdy nie miałem tego you butów ale tuż przed napisaniem tego zapytania kupiłem airforce flyknit. Trochę się cykam, że okażą się słabe. Wasze odpowiedzi mnie napawają optymizmem:)

1 polubienie

Odnośnie butów biegowych to sprawiłem sobie Bostony 12. Oczywiście dla żony też. :smile:

Dziś już biegałem w innych, także pierwsze wrażenia dopiero po weekendzie, bo teraz nie będzie okazji. Ale każdy zachwala to powinno być dobrze. Nie są jakieś piękne, ale mają trochę technologii.

4 polubienia

Kupilem malej buty, a jaram sie jakby to moje byly :smiley:
Ale sa sweet ^^

8 polubień

O Wow!
That’s… o wow!!!

1 polubienie

Taka sama była moja reakcja na te - najlepsze na świecie - klapersy

2 polubienia

Obym umarł natychmiast… Niechaj nikt w mym domu się nie dowie ile tygodni jedzenia zapewnia moja zachcianka…

15 polubień

Zdarzało mi się wydać więcej na buty, ale to na inwestycje. Puścić $3K na buty do chodzenia to trzeba mieć fantazje. Szanuje. I trochę zazdroszczę tej fantazji.

3 polubienia

@Martin_Fox chodź i zobacz. Nikt na tym forum nie doceni tak jak Ty.

3 polubienia

Podziwiam i zazdraszczam.

2 polubienia