U mnie i ja, i Magda mamy wszystko „no limit”
🔗 Referrale, linki, kody itd
lubię takie produkty ale od 10 lat nie skorzystałem z maszynki tego typu
Spróbuję. Dzięki.
Miałem, niestety nie sprawowała się dobrze. Gdzieś nawet był o tym temat na forum…
Z takimi rzeczami to pewnie jak z AirPods, jednym pasuje idealnie a inni wręcz nienawidzą.
Ja do tej od lat używałem elektrycznej ale pomyślałem, że jakaś odmiana by się przydała. Zobaczymy czy dorosłem do zabawy z ostrymi narzędziami
może ktoś posiada jakiś kod do Parallels Desktop for Mac Pro Edition (1 Year) ?
Zrobiłem to, więc szykuj się.
Dostałem powiadomienie właśnie i sie zastanawiałem kto jest taki szalony : D.
Dorzucam swój kod do Orange Flex na te 50zł: PAWELV5JH
To ja tez się podzielę kodem XD
JAKUBNFG2
Referral do Revoluta (bo dawno nie było )
https://revolut.com/referral/ukaszeknc!a10121
Dzięki niemu Ty i ja otrzymujemy po 40 zł na konto, a Ty dodatkowo otrzymujesz darmową kartę.
Jedyne co musisz to:
- założyć konto,
- zweryfikować swoją tożsamość,
- dodać pieniądze na konto za pomocą karty lub przelewu,
- zamówić darmową fizyczną kartę.
Ponownie zwiększony limit w voxi
Pytanie do @pawelorzech czy jeśli wybiorę teraz ten sam plan który jest zwiększony o ileś tam GB to nadal pozostaje na tych samych warunkach? Czyli w razie co rozwiązuję umowę kiedy chcę itd. ? Czy to jednak jakiś ukryty cyrograf?
Nie ma haczyków i cyrografu.
To ja zostawię swój refik do Twisto, które sam sprawdziłem i jest bardzo fajną opcją na zakupy, dostajesz darmową kartę i możesz nią płacić do wyznaczonego limitu, a potem spłacać to do 21/45 dni później. Póki co nie ma żadnych kosztów a na start dostaniesz 50 zł (disclaimer: ja też :D): https://www.twisto.pl/rejestracja/?promo=ADRIANK2
Taki czeski Revolut?
Hmm, mniej wiecej. Opisalem wszystko wyzej, tutaj mozesz sobie zobaczyc: 🔗 Referrale, linki, kody itd
Trochę tak, ale Revolut ma funkcje w inną stronę lekko. W Twisto nie ma takich funkcji jak np. kupowania akcji, Vaults, automatycznej (czy póki co w ogóle) wymiany walut i dużo innych. Uważam że jedno i drugie warto mieć, bo na Revolut nie odłożysz sobie płatności w czasie a w Twisto nie kupisz krypto przykładowo. Gdzieś wyżej jest link Pawła który chyba jako pierwszy pisał o tym serwisie, no i jest też tu mój ewentualnie