Wiadomix. Latarka musi być.
A karty na siłownie (damn… zamknięte), baseny (damn… zamknięte) albo jakaś karta medicover? Karta Ikea? Karta na kawę do Starbucksa (damn… zamknięty)?
Wszystko to jest w wizytowniku razem z kartami na stacje benzynowe i siedzi sobie w samochodzie.
fantastyczne, szkoda, że nie ma wersji tylko składanej na pół - 2x2 karty
O ile nie będą ci przeszkadzać 2 kieszonki (a można sobie zawsze rozłożyć karty pojedynczo), to naprawdę to jest tak cienkie, że jedno skrzydełko mniej już naprawdę nie robi różnicy. POa tym 2x2 nie mieściło by banknotów (wiem, że nie każdy nosi i można banknot złożyć na pół). Ja jestem naprawdę zadowolony.
wszystko w Google Pay
A to nie używam. Mam okres ogromnego nielubienia Google.
Ale fajnie, że jest taka funkcjonalność.
Karta ikea dodaje się do wallet
A wszystkie karty które tego nie potrafią mam w stocard
Mam tak samo. Stocard do auchana, ikea czy Tesco, platoniczne w AW i iPhonie, a prawko dowód osobisty i dowód rejestracyjny w aplikacji mObywatel, co nie zmienia faktu, ze zazwyczaj chodzę z takim małym portfelikiem upolowanym w TKmaxie za jakieś 80 ziko. Dobra skóra, używam już jakieś 2 lata.
W tej małej kieszonce nosze bilon na parkingi w razie w, i banktony w razie w
@Tadek mocno porysowany jest Secrid?
@DentystaSadysta jak wygląda Spocket po roku użytkowania? Nadal jesteś zadowolony z zakupu?
Mój wygląda ok. Ale noszę w nim tylko 3 “karty”. Moja żona wypakowała swój na maksa i rozdarć nie ma. Jest lekko obtarty na rogach. Ja jestem dalej zachwycony zakupem, bo jest to dokładnie to czego potrzebuję. Ale prawda jest też taka, że od kiedy nie trzeba wozić prawa jazdy ze sobą to często wychodzę z domu tylko z telefonem, więc nie używam Spocketa jakoś bardzo mocno.
Lekko nie miał, noszony z kluczami. Porysował się mocno. Szkoda ze DBrand nie robi skinów na Secridy.
well actually…
Jeśli kupisz od DBrand skin do Nintendo switch (nie oled) to masz skin na porfel secrid gratis.
Folia przychodzi razem z częścią której nie używasz, czyli prostokątem wiekości ekranu. Jest on idealny żeby owinąć portfel bodajże półtora raza. Miałem tak jakiś czas, ale używam czasem tego slidera na monety itp. i przez folię wchodził trochę za ciężko.
No proszę. Jest rozwiązanie
Generalnie jak masz kart/dokumentów do 6szt., i nic więcej ze sobą nie nosisz to polecam bardzo.
Ja ostatnio noszę portfelik od Wild Leather. Zakupiony poprzez Allegro.
Pan Paweł robi świetne rzeczy Każdy portfel wykonany ręcznie. W ofercie ma różne modele i kolory.
Ten jest w kolorze czekoladowym. Mam jeszcze taki czarny z inicjałami
Portfele są zgrabne i ładne. Do każdego dostajemy jeszcze balsam do pielęgnacji skóry.
:o oj chyba wjedzie pasek do AW od tego pana
kurczę, na allegro nie mogę znaleźć…
Na stronie są do Apple Watch.
Jako alternatywę dla portfela polecam kieszeń spodni, kurtki bądź marynarki.
Sam nie znoszę portfeli, zabierają jedynie cenne miejsce w spodniach, a jak już gubisz - to gubisz wszystko naraz i wtedy dopiero jest dramat. Po mieszkaniu walają mi się trzy portfele, różnej jakości - bo dostałem i nie potrzebuję. Przez ponad 7 lat byłem managerem klubów go-go, sam może milionerem nie jestem, ale uważam, że od takich ludzi można sporo się nauczyć. Po pierwsze posiadacze czarnych kart rzadko kiedy nosili portfele, po drugie jeszcze rzadziej przykładali uwagę do stroju i tego, by się pokazać. Może w rozwalonych trampkach jak ci, którzy najbardziej wyryli mi się w pamięci, chodzić nie zamierzam - ale na pewno uznaję wygodę i praktyczność kieszeni ponad portfel.