Nikt Ci nie obieca tyle co PiS
Zbieranie kasy na kampanię?
Skomentowałbym, ale trolling tej pani jest na poziomie tłumaczeń JKM.
czym mnie pokaralo ze w moim wojewodztwie ta pani ma cos do powiedzenia wzgledem szkolnictwa?
Ja twierdzę, że to wina górali. Oprócz @Rzast. Ale sam Kraków i Rzast nie zmieni faktu że cała Małopolska to zaścianek i bastion PiS.
No, może nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora.
Też jestem z Małopolski (a nawet z najbardziej rozmodlonego z miast - Tarnowa) i statystyczny wyborca pis wyrwał by mi serce łyżką do butów.
No te kilka osób może zostać poza workiem. Ale jednak małopolska to małopolska. Bastion PiS.
Województwie? Mieszkasz w Nowym Sączu, panie, bardziej PiSowsko być nie może
Najpiękniesze życzenia, to właśnie te płynące prosto z serca
wiesz nie chce dzbana usprawiedliwiać ani brońcie panie boże tłumaczyć ale on pisał o władzy i ludzie wladanym wiec ma tak jakby racje bo w rosji władze sprawowali ruskie i Rosjanie byli wladanym ludem a w gg byli faszysci i Polacy.
“Procent komunistów okupujących Rosję…”
Ci komuniści to przybyli z Marsa? Czy zza Kaukazu? Kim byli Ci komuniści? Skąd przyszli, dokąd poszli. Tyle pytań bez odpowiedzi!
Pewnie wcześniej należeli do konfederacji
ale tak samo masz z faszystami - Austria, Bawaria czy co tam. ja typa nie tłumacze i nie usprawiedliwiam. tylko wazne zeby inni pisali precyzyjnie, a nie uogólniali i generalizowali. bo nie wszyscy obywatele Rosji byli komuchami tak samo nie wszycyc Niemcy byli faszystami. i tak ten buc tez nieprecyzyjnie sie wyraża i pisze zeby bylo o nim głośno i dlatego jest kutasem politycznym i medialnym zreszta jak wszyscy politycy. Korwina akurat za jedno podziwiam - od zawsze (tutaj ja chyba generalizuje wiec dalej precyzuje) albo odkąd pamietam nie zmienił poglądów.
Ale komuchami byli Rosjanie, a faszystami Niemcy. Takie, za przeproszeniem, pierdolenie, że to nie Niemcy tylko faszyści, albo nie Rosjanie, a komuniści to jest ten sam kaliber co określenie “wojna Putina”, podczas gdy do momentu powszechnej mobilizacji w Rosji większość obywateli albo miała na tę wojnę wyjebane, albo gorąco kibicowała imperialnym zapędom Putina. Obie grupy są za tę wojnę tak samo odpowiedzialne.
to sie nazywa generalizowanie. bo jak sam napisałeś wiekszosc, czyli nie wszyscy.
ja nie mam ńic przeciwko takiemu uogólniania i generalizowaniu bo wiem o co kaman i sie czepiał nie bede ale jak widzisz taki dzban jak Korwin juz potrafi i robi sobie PR z tego i ma bekę i znowu sie o nim głośno robi i żyje w świadomości społecznej zamiast zdychać jak juz dawno powinien. jak nie będzie dostawał amunicji i nie będzie mógł robić zasięgów to wszyscy o nim zapomną i odejdzie w niebyt.
no nie tylko, bo teraz moge pokorwinować i napisac ze byli i są nadal w polsce i faszyści i komuniści.
czaisz o co kaman?