Tak jest
Uf, dobrze że nie zdążyłeś nic powiedzieć
Tej, co drenuje baterię? Czy o coś innego chodzi?
No pewnie tam jakoś drenuje ale o ile? Procent? Dwa? Ja nawet nie widze różnicy, a moja bateria ledwo zipie.
Ale ja telefonu to używam bardzo mało, wiec ciężko mi powiedzieć.
O! Jak?!?!?
Instalujesz tą apkę:
Przechodzisz do zakładki “ikony” i tam zmieniasz sobie ogólne ustawienia, możesz załadować zainstalowanego ze sklepu Samsunga icon packa albo w ustawieniach podmieniać konkretne ikonki.
Generujesz sobie potem własnego icon packa którego uruchamisz z poziomu Theme Designer.
Tak się przyzwyczaiłem do Nova Launchera że myślałem że w stocku też możesz bez problemu zmienić poszczególne ikony
Teraz przepadnę
Dzięki @Ptyskju odkryłem appki dodające trochę bajerów do OneUI (wyglądają na jakieś beta funkcje/pomysły, które może kiedyś wejdą do głównej gałęzi). No i dzięki nim mogłem m.in. zastosować icon packa ze sklepu google, a nie te biedne od Samsunga, które dotyczą garści aplikacji.
Lubię tą apkę co dodaje cały panel zarządzający dźwiękiem po wciśnięciu przycisku głośności. Fajnie mieć to pod ręką
Używasz tego widgetu szukaj na dole? Przecież jest gest spotlight? Zero ironii.
Nie używam. Nie wiedziałam że można się tego pozbyć znalazłam gdzie - dzięki
Znasz / znacie jakiś zamiennik do Alvarcarto ?
Coś im stronka nie działa.
Ten link jest nieaktywny, a jak znalazłem ich generator przez google to jest zbugowany…
Miałem tą tapetę kupę czasu, ale żonka mi zmieniła na jakąś dla jaj i mapka mi zaginęła
Kompletuję sobie jedna stronę na homescreen, która będzie moja tablica sportowo / zdrowotną. Na razie wyglada to w ten sposób:
Chciałbym jednak mieć większy widget na sen, możliwie pokazujący te wszystkie dane:
Wiem, ze dość specyficzna potrzeba, ale znacie może aplikację, która mi stworzy taki chart? Przetestowałem 10+ aplikacji do widgetów, ale efektu nie osiągnąłem. Paradoksalnie najbliżej jest widget Sleep od Apple, ale chciałbym żeby był w rozmiarze Medium i miał trochę więcej danych.
uwaga, uwaga, złota łopata - masz gdzieś kropki do shkd? nie mam zupełnie pomysłu jak dziada ustawić, żeby nie upośledził pisania polskich znaków
Dłuższy czas temu, przesiadłem się na Raycast kompletnie, łącznie z odpalaniem przez niego skryptów itp. ustawiania skrótów klawiaturowych itp. ale odkopałem swój konfig, może się przyda ale czarów tam dużo nie było
Jednak taki układ pierwszego ekranu najbardziej mi odpowiada Mam tak już bardzo długo.
Na drugim czasami coś się zmienia.