📃 #PokaScreenboard / #PokaPulpit

Tak jest :blush:

3 polubienia

Uf, dobrze że nie zdążyłeś nic powiedzieć :grinning:

2 polubienia

Tej, co drenuje baterię? Czy o coś innego chodzi?

No pewnie tam jakoś drenuje ale o ile? Procent? Dwa? Ja nawet nie widze różnicy, a moja bateria ledwo zipie.
Ale ja telefonu to używam bardzo mało, wiec ciężko mi powiedzieć.

1 polubienie

O! Jak?!?!? :smile:

Instalujesz tą apkę:

Przechodzisz do zakładki “ikony” i tam zmieniasz sobie ogólne ustawienia, możesz załadować zainstalowanego ze sklepu Samsunga icon packa albo w ustawieniach podmieniać konkretne ikonki.
Generujesz sobie potem własnego icon packa którego uruchamisz z poziomu Theme Designer.

1 polubienie

Tak się przyzwyczaiłem do Nova Launchera że myślałem że w stocku też możesz bez problemu zmienić poszczególne ikony :flushed:

Teraz przepadnę :smile:

Dzięki @Ptyskju odkryłem appki dodające trochę bajerów do OneUI (wyglądają na jakieś beta funkcje/pomysły, które może kiedyś wejdą do głównej gałęzi). No i dzięki nim mogłem m.in. zastosować icon packa ze sklepu google, a nie te biedne od Samsunga, które dotyczą garści aplikacji.

1 polubienie

Lubię tą apkę co dodaje cały panel zarządzający dźwiękiem po wciśnięciu przycisku głośności. Fajnie mieć to pod ręką :blush:

3 polubienia

Używasz tego widgetu szukaj na dole? Przecież jest gest spotlight? Zero ironii.

Nie używam. Nie wiedziałam że można się tego pozbyć :smiley: znalazłam gdzie - dzięki

1 polubienie

Znasz / znacie jakiś zamiennik do Alvarcarto ?
Coś im stronka nie działa.
Ten link jest nieaktywny, a jak znalazłem ich generator przez google to jest zbugowany…

Miałem tą tapetę kupę czasu, ale żonka mi zmieniła na jakąś dla jaj i mapka mi zaginęła :frowning:

1 polubienie

Kompletuję sobie jedna stronę na homescreen, która będzie moja tablica sportowo / zdrowotną. Na razie wyglada to w ten sposób:

Chciałbym jednak mieć większy widget na sen, możliwie pokazujący te wszystkie dane:

Wiem, ze dość specyficzna potrzeba, ale znacie może aplikację, która mi stworzy taki chart? Przetestowałem 10+ aplikacji do widgetów, ale efektu nie osiągnąłem. Paradoksalnie najbliżej jest widget Sleep od Apple, ale chciałbym żeby był w rozmiarze Medium i miał trochę więcej danych.

4 polubienia

Prostota… Wręcz prostactwo. Ale wszystko co trzeba pod ręką.

20230614_222516

9 polubień

uwaga, uwaga, złota łopata - masz gdzieś kropki do shkd? nie mam zupełnie pomysłu jak dziada ustawić, żeby nie upośledził pisania polskich znaków

Dłuższy czas temu, przesiadłem się na Raycast kompletnie, łącznie z odpalaniem przez niego skryptów itp. ustawiania skrótów klawiaturowych itp. ale odkopałem swój konfig, może się przyda ale czarów tam dużo nie było :slight_smile:

1 polubienie

Jednak taki układ pierwszego ekranu najbardziej mi odpowiada :wink: Mam tak już bardzo długo.
Na drugim czasami coś się zmienia.

3 polubienia

5 polubień