Przelewy lubię najbardziej. Sam zastanawiam się Fellow czy Moccamaster.
I przelewy finansowe
Ale tylko na moje konto.
Nie śmiałbym proponować innych!
Skoro tak, to numer konta pójdzie w prywatnej wiadomości.
Plany to wyjątkowo mam rozbudowane w tym roku, a niestety gorzej w tym sezonie ze środkami płatniczymi… W każdym razie na liście jest Pixel 8a/8/8pro, drabina do domu i ogrodu, drukarka laser z wifi oraz mechaniczna klawa blutuf z częścią numeryczyną. [oczywiście Wasze polecajki mile widziane ]
- Aa, plus jeszcze jedno nieplanowane urządzenie: ciśnieniomierz
Mam dwójkę. Teraz brałbym trójkę, co by mieć dwa osobne profile.
wiadomix co na tym forum można polecić musi byc smart wiec tylko bpm core, mam od maja bieżącego jak cyfra 5 mi sie z przodu pojawiła i kazali mi z NFZ przyjść na badania CHUK
No ja mam coś z drugiej strony skali cenowej - iHealth BP7 Wireless Wrist Blood Pressure Monitor.
Działa. Mierzy. Pokazuję wyniki w aplikacji. Można mieć różne profile w aplikacji. Wystarczy jak dla mnie
Świetna usługa poczty w bardzo fajnych cenach (od $15 za 3 lata). Oczywiście przy przedłużeniu zostaje cena promocyjna. Sam korzystam od 3 lat i złego słowa nie powiem, a sprawdza mi się lepiej niż Fastmail
https://mxroute.blackfriday
Są gdzieś jakieś promocje na roczne playstation plus?
Tylko dla nowych widziałem.
Ewentualnie możesz zbijać cenę kupując taniej doładowania konta ps.
Poplynalem w tym roku - dostep do INE.com, teraz czekam jeszcze na Cisco CML.
Unifi Cloud Gateway Ultra UCG router z kontrolerem Ubiquity 464zł
Ja opłaciłem ratę hipoteki za dom, nowe opony zimowe premium i OC auta i tyle z mojej wolnej kasy na BF.
Zresztą i tak nie miałem marzeń (no może oprócz nowej komórki. i laptopa )
Bierz na raty!
To jest pomysł, z moją dobrą historią kredytową (ale serio dobrą)…
dosłownie w tydzień po tym, jak kupiłem swego za dużo wyższą ceną XD
no bo kto by się spodziewał Ubiquiti w Black Friday, aż mnie cebula boli
Brałbym ale ja potrzebuje max-a żeby działał moduł do kamerek (nvr). Może się też doczekam promki. Trzymaj kolego rękę na pulsie i dawaj znać
P.s. widzę że mają Dream Walla na promce. Kusi!!!