Nintendo Switch

Do GTA na iPadzie trzeba podłączyć pada i gra się super.

Vice City na Switchu :heart: Offtop: chciałbym Vice City 2!

Wąsy, orientujecie się czy ten nowy Oldedowy Switch ma chociaż trochę poprawioną szybkość pobierania? Typowy Switch v2 ma ograniczenie do max 80 Mb/s, nawet po kablu. Mam cichą nadzieję, że chociaż pod tym względem coś drgnęło.

I have my new OLED trying to download all my games right now via Ethernet as well. I was seeing ~180 mbps on Ethernet vs ~140 mbps on WI-FI. Neither is great as my Internet speed is a consistent 500 mbps typically (Google fiber) so I am a bit disappointed by how long this process will take. However, it does seem as though there’s no 60mbps limitation unless I’m misinterpreting

Jakby ktoś jeszcze szukał Ring Fita to dzisiaj w media expert widziałem za 350zł. To chyba całkiem przyzwoita cena.

Drogo, teraz bardzo często można dostać za ~260 zł. Bez żadnej promocji jest w tej chwili na polskim Amazonie za 284 zł.

https://www.amazon.pl/Ring-Fit-Adventure-Nintendo-Switch/dp/B07XTVTRLZ

Ok, mam stare informacje. W mojej głowie wciąż była informacja sprzed może roku, że sporo osób szuka, trudno znaleźć, a jak już to kosztuje więcej niż na premierę i cieszyłem się, że kupiłem od razu, chyba nawet drożej niż teraz w ME znalazłem.

Sam nie wiem co o tym myśleć. Spodziewałem sie czegos lepszego :man_shrugging:

A co to wyszło na Switcha

Na koniec miesiąca wjeżdża factorio na switcha i trochę nie mogę się doczekać

3 polubienia

A ma to sens bez modów i myszki?

Braku myszki ciężko mi sobie wyobrazić. No ale sprawdzę

1 polubienie

I ja dołączyłem do grona posiadaczy Switcha. Zacząłem ogrywać AC i Mario Wonder.

Mam mały problem bo zrobiłem trzy profile na konsoli. Czy w AC każdy z nas może mieć osobną wyspę? bo w tej chwili jakoś dziwnie jest że jedna osoba zrobiła sobie wyspę - nazwala ją a kolejne osoby do niej dołącza a nie zakłada swoja historie.

1 polubienie