Przed finałami konferencji sędziowe wydali rekomendacje dot. sackowania PM:
na dzisijsze mecze znowu zebra (ciecie podobno louisiana style tak mi powiedzial pan w sklepie jak sobie zazyczyle odpowiednio pociete ) ziemniaczory zapiekane z serem , boczuniem i sos smietanowo czosnkowy i cola:)
#fuckyeah
Przecież tydzień będziesz to spalał!
Połowa pierwszej kwarty i chyba pozamiatane.
orly wygraja ale redskins walcza, dobry mecz po pierwszej polowie ogladam dalej:)
edyta:
chyba jednak po meczu bo orzelki nastepny td
dobra teraz drugi mecz:)
polowe zeber zezarta:)
Niektórzy to dokonują dobrych wyborów w karierze, ngl
Eagles - Commanders - przy tylu stratach i tak długo było względnie “w zasięgu” - ale mecz bez większych emocji.
Chiefs - Bills - IMHO zadecydował brak przyznanej pierwszej próby przy rushu Allena. Dla mnie tam była pierwsza próba, ale - oh boy oh boy - sędziowie byli bliżej Chiefs
Allen jednak nie dowiózł. Poprawny mecz, ale to za mało.
Superbowl zapowiada się wyjątkowo jednostronnie Nie liczę na powtórkę sprzed dwóch lat.
SB wygrana KC raczej nie ma innej opcji. z o baczymy tylko jak Orly beda mocno walczyc.
no taniej sie nie da obejrzeć SB
chyba na polsacie którymś tez leci ale nie wiem czy będa reklamy tam puszczane.
Ja mam satelitę od nc+, więc i tak bym się nie załapał.
Ale nawet gdybym mógł obejrzeć na Polsacie, to i tak wybrałbym angielski stream, bo komentarz robi 50% roboty.
na polsacie komentuja z tego co pamietam z zeszłego roku Andrzej Kostyra i Jędrzej Stęszewski oni są dobrzy i się znają
Mam i ja
Ale ja nie twierdzę, że się nie znają. Ale z Tonym Romo chyba nie mogą konkurować
to fakt:)
Przy całej mojej sympatii dla Jędrzeja, ale TB12 to on nie jest. Swoją drogą ciekawy jestem jak wypadnie Tom w roli komentatora. Ma u mnie wysoko zawieszoną poprzeczkę, bo Greg Olsen bardzo dobrze wypadł dwa lata temu.
Przygotowania do SB
- żebra marynują sie od wczoraj - znowu cięcie Louisiana - i znowu za dużo kupiłem
- ziemniaczory przygotowane
- po Cole Karolinka poszła
- za godzinki ide w kimono i wstaje kolo 23 żeby zacząć żarcie robić
dam szanse Polsatowi i troche tam pooglądam, ale pewnie raczej na GamePasie będę, bo reklamy i Halftime, a tego na polsacie nie będzie rejczel.
#jaramsiejakpochodnia
#teamkc
#three-peat mam nadzieje, że będzie:)
#fuckyeah