🏈 NFL

Przed finałami konferencji sędziowe wydali rekomendacje dot. sackowania PM:

na dzisijsze mecze znowu zebra (ciecie podobno louisiana style tak mi powiedzial pan w sklepie jak sobie zazyczyle odpowiednio pociete :slight_smile: ) ziemniaczory zapiekane z serem , boczuniem i sos smietanowo czosnkowy i cola:)
#fuckyeah

1 polubienie

Przecież tydzień będziesz to spalał! :slight_smile:

Połowa pierwszej kwarty i chyba pozamiatane.

orly wygraja ale redskins walcza, dobry mecz po pierwszej polowie ogladam dalej:)

edyta:
chyba jednak po meczu bo orzelki nastepny td

1 polubienie

dobra teraz drugi mecz:)
polowe zeber zezarta:)

Niektórzy to dokonują dobrych wyborów w karierze, ngl

image

1 polubienie

Eagles - Commanders - przy tylu stratach i tak długo było względnie “w zasięgu” - ale mecz bez większych emocji.

Chiefs - Bills - IMHO zadecydował brak przyznanej pierwszej próby przy rushu Allena. Dla mnie tam była pierwsza próba, ale - oh boy oh boy - sędziowie byli bliżej Chiefs :stuck_out_tongue:

Allen jednak nie dowiózł. Poprawny mecz, ale to za mało.

Superbowl zapowiada się wyjątkowo jednostronnie :slight_smile: Nie liczę na powtórkę sprzed dwóch lat.

1 polubienie

SB wygrana KC raczej nie ma innej opcji. z o baczymy tylko jak Orly beda mocno walczyc.

1 polubienie

Tak jak w zeszłym roku jest promka w DANZ na SuperBowl:

Ja już mam.

no taniej sie nie da obejrzeć SB :slight_smile:

1 polubienie
3 polubienia

chyba na polsacie którymś tez leci ale nie wiem czy będa reklamy tam puszczane.

Ja mam satelitę od nc+, więc i tak bym się nie załapał.

Ale nawet gdybym mógł obejrzeć na Polsacie, to i tak wybrałbym angielski stream, bo komentarz robi 50% roboty.

na polsacie komentuja z tego co pamietam z zeszłego roku Andrzej Kostyra i Jędrzej Stęszewski oni są dobrzy i się znają :slight_smile:

1 polubienie

Mam i ja

1 polubienie

Ale ja nie twierdzę, że się nie znają. Ale z Tonym Romo chyba nie mogą konkurować :slight_smile:

1 polubienie

to fakt:)

1 polubienie

Przy całej mojej sympatii dla Jędrzeja, ale TB12 to on nie jest. :wink: Swoją drogą ciekawy jestem jak wypadnie Tom w roli komentatora. Ma u mnie wysoko zawieszoną poprzeczkę, bo Greg Olsen bardzo dobrze wypadł dwa lata temu.

1 polubienie

Przygotowania do SB

1. żebra marynują sie od wczoraj - znowu cięcie Louisiana - i znowu za dużo kupiłem
  2. ziemniaczory przygotowane
  3. po Cole Karolinka poszła
  4. za godzinki ide w kimono i wstaje kolo 23 żeby zacząć żarcie robić

dam szanse Polsatowi i troche tam pooglądam, ale pewnie raczej na GamePasie będę, bo reklamy i Halftime, a tego na polsacie nie będzie rejczel.
#jaramsiejakpochodnia
#teamkc
#three-peat mam nadzieje, że będzie:)
#fuckyeah

1 polubienie