patrząc na obecna ps5 np w warhammerze nowym to będzie na prosiaku 4k60 fps ale w med oczywiście skalowane z 1440.
jak chce się mieć wszystko na ultra i RT to PCMR żondzi tylko trzeba miec 15k na sprzęt - tak jak w podkacie mówiłes.
u mnie teraz jest jakieś 60fps z włączonym wszystkim na maksa (ultra i RT) w cyberze + DLSS + FG. i ciepło z chłodnicy od karty i procka jest bardzo, bardzo odczuwalne, ale przynajmniej jest cisza:) - (wiatraki na AiO od CPU wolnoobrotowe tak samo na chłodnicy od karty)
Są nowe maki, więc wiadomo co jest w nowym epizodzie Nadgryzionych (start w 10 minucie):
https://www.youtube.com/live/ClbpJRcOvXI?si=EJqkf8VI1F8kpVcf&t=591
@Moridin @Voland czekam na followup historii z pilotem do Apple TV i zestawem z ifixit. Dzieciaki zapaćkały mi jakimś dżemem pilota, przyciski zaczęły się kleić, a narzędziami które mam nie idzie tego rozebrać żeby wyczyścić
Będzie w następnym odcinku chyba.
1 polubienie
Ooooo widzę że wątek który mnie również interesuje. Zatem dorzucam odcinek do przesłuchania
Skoro wiesz gdzie są zaczepy, możesz spróbować wyjąć ten element ze starego pilota. Może tym razem nie uszkodzisz