Nadgryzieni – w każdy piątek o 9:00 na żywo (z wideo) i tego samego dnia jako podcast

patrząc na obecna ps5 np w warhammerze nowym to będzie na prosiaku 4k60 fps ale w med oczywiście skalowane z 1440.
jak chce się mieć wszystko na ultra i RT to PCMR żondzi tylko trzeba miec 15k na sprzęt - tak jak w podkacie mówiłes.
u mnie teraz jest jakieś 60fps z włączonym wszystkim na maksa (ultra i RT) w cyberze + DLSS + FG. i ciepło z chłodnicy od karty i procka jest bardzo, bardzo odczuwalne, ale przynajmniej jest cisza:) - (wiatraki na AiO od CPU wolnoobrotowe tak samo na chłodnicy od karty)

Są nowe maki, więc wiadomo co jest w nowym epizodzie Nadgryzionych (start w 10 minucie):
https://www.youtube.com/live/ClbpJRcOvXI?si=EJqkf8VI1F8kpVcf&t=591

Czarny piątek, więc gadamy o promocjach, które faktycznie są warte uwagi:

@Moridin @Voland czekam na followup historii z pilotem do Apple TV i zestawem z ifixit. Dzieciaki zapaćkały mi jakimś dżemem pilota, przyciski zaczęły się kleić, a narzędziami które mam nie idzie tego rozebrać żeby wyczyścić

Będzie w następnym odcinku chyba.

1 polubienie

Ooooo widzę że wątek który mnie również interesuje. Zatem dorzucam odcinek do przesłuchania :slight_smile:

@Rysiowy @Romiczek No to macie follow-up… :sweat_smile:

5 polubień

Skoro wiesz gdzie są zaczepy, możesz spróbować wyjąć ten element ze starego pilota. Może tym razem nie uszkodzisz :smiley: