🎬 Nadchodzące produkcje filmowe - jaram się

Miałem to samo z American Fiction. Na początku byłem trochę rozczarowany bo spodziewałem się kupy śmiechu, której nie dostałem, ale film się obronił. Nie arcydzieło, ale jak najbardziej do obejrzenia.

1 polubienie

Dokładnie to :point_up_2:

1 polubienie

Ale żeby było coś do podjarki

7 polubień

Też na to czekam. Ogólnie początek roku jest wypełniony ciekawymi filmami i co chwilę będzie co oglądać. Wkurzam mnie tylko to, że Nosferatu w Polsce będzie miał swoją premierę dwa miesiące po reszcie świata :angry:

1 polubienie
4 polubienia

czekam do czerwca na to :slight_smile:

Patrząc na trailer… to w sumie nie zachęca zbytnio.

Też mnie to trochę martwi.

bedzie zajebiste jak wszystkie wczesniej 28, nie znacie sie jelopy:)

chyba ze spierdola:(

1 polubienie

“Unsane” było świetne i w całości nakręcone iPhonem.

Szkoda,ze to nie jedyne co się liczy :confused:

1 polubienie

No i pojawił się trailer kolejnego filmu od A24, który trzeba będzie zobaczyć w przyszłym roku

4 polubienia

Nie jaram się jak flota Stannisa, ale ciekawy jestem jak będzie Superman w wersji Gunna. Z jednej strony najnudniejszy superbohater ever, z drugiej zaś strony gość który dał nam GotG.

1 polubienie

Ja na fali tego co ostatnio oglądam zastanawiam się jaka rezpierducha by była w Supermanie od Sheridana :wink: Poza faktem jazdy albo na koniu albo/i wielkim amerkykańskim pickupem.

A24, świetna obsada i dobry pomysł na film. Mogę się w którymś momencie zrobić mocno nieznośny jeśli o ten film chodzi.

2 polubienia

To byłoby na pewno
IMG_9733

W pierwszej chwili po miniaturce pomyślałem “qrde, kolejny alien?”

2 polubienia

No i jest pełna zapowiedź. Imo słaby ten trailer, jakoś po jego zobaczeniu nie ciągnie mnie do kina.

2 polubienia