Ale sie zmienil, nie poznalbym.
Chyba się odkleiłem od tej serii trochę za bardzo, żeby wiedzieć co tam się odjaniepawla…
Niby angaż na kapitana, ale ze zwiastuna widać, że zostało trochę z falcona. Czyli tak na prawdę…
“Faptain America”
Czy to można obejrzeć jeśli się skończyło z marvelem po endgame, czy czegos nie zrozumiem?
Jeden krótki serial pewnie będzie dość must watch - Falcon & winter soldier. Akurat ten serial jest jedna z lepszych rzeczy, która powstała po endgame, ale dalej ma sporo wad.
A aktorzy Ci sami?
Jak obejrzę to Ci powiem
Ale…
Pewnie można. Falcon & Winter Soldier nie wniosło nic szczególnego do ogólnej fabuły.
Ja bym chętnie to obejrzał, bylebym nie musiał tych hindusów oglądać i takich tam.
Tego to w ogóle nie musisz oglądać.
@Tadek co mam obejrzeć zanim pójdę na Deadpoola nowego. Widziałem tylko poprzednie deadpoole. Jak najmniej proszę.
Nic więcej. Baw się dobrze
Przeczytaj streszczenie albo obejrzyj jakiś krótki recap serialu Loki.
Koncept multiverse i TVA jest ponoć tak łopatologicznie wytłumaczony w Deadpoolu że w ogóle nie trzeba
To zapytam trochę inaczej. Czy gdybym zdecydował się obejrzeć Wolverina to wystarczyłoby żebym obejrzał same filmy z wolverinem czy żeby to zrozumieć to muszę zobaczyć jakiś wielki katalog innych rzeczy? Chyba już kiedyś Was o to pytałem, ale wybieram lenistwo.
Tego Wolverine?
IMHO możesz oglądać solo, bez przygotowania. Origin postaci zna chyba każdy.
Ja nie znam. Ja nigdy nie byłem komiksowym chłopakiem. Tylko jako dziecko jakieś lobo logo czy coś takiego pożyczałem od kolegów bo były cycki i krew.
W sensie nie mówię tego, żeby pokazać jak bardzo to mnie nie interesuje, tylko naprawdę nie wiem. Właśnie wyrażam swoje zainteresowanie. Wiem że jest logan i że to ostatni Wolverine to zakładam, że są „nieostatnie”
Generalnie chodzi mi o to czy musiałbym tych wszystkich x menow oglądać bo strasznie nie chce.