Miejsce w rodzinie Youtube Premium [szukam]

Nie poszukuje ktoś dwójki dzieci do adopcji na YT?

Ja dalej chętny czyli mogą być 3 dzieci :slight_smile:

no to jeszcze 2 osoby i możemy stworzyć nową rodzinę :slight_smile:

Będę miał znajomego. Płaci za rok z góry.

no to zostaje nam jeszcze jedna osoba albo i nie:) mogę być hostem jak coś, dam znać później co i jak

Aktualne? Bo szukam rodzinki!

Hej
Dobrze trafiłeś:) dzisiaj będę zakładał nową rodzinę i mam miejsce wstępnie dla 2-3 braci i sióstr :slight_smile: Kto pierwszy ten lepszy.

Hej
Masz jeszcze miejsce w rodzinie? :slightly_smiling_face:

Hej
Po weekendzie będę Ci w stanie odpowiedzieć czy mam czy nie, na obecną chwilę wszystkie zajęte

Szukam jednego miejsca jeżeli ktoś jeszcze ma.

Mam 3, zapraszam

Sprzedane :boom::hammer:

Poszła wiadomość.

Chyba też zacznę szukać, bo coś Tajlandia domaga się uaktualnienia formy płatności :joy:

Szukam jednego miejsca jak ktoś ma poratować.

Mam 4 miejsca wolne, ktoś chętny? Zależałoby mi na płatności rocznej/półrocznej.

Ale Tajlandia nigdy nie miała tanio :thinking:. Ja się przemieszczałem w ostatnich latach między Indiami, a Argentyną.

1 polubienie

Nie wiem czy to aktualne ale jak coś to jakieś pół roku temu Ukraina miała coś koło 15zl za rodzinny.

Ja swoją rodzinę indyjską założyłem autentycznie podczas pobytu w tym kraju kilka lat wstecz i mimo rychłej przeprowadzki powrotnej, długo cieszyłem się razem z moimi krewnymi z tamtejszego cennika. Niestety, sielanka się skończyła.
W Mountain View chyba się połapali, że za mało oglądam miejscowego contentu bollywoodzkiego i zaproponowali przejście na polskie stawki.
Tym razem próbowałem użyć turystyki vpnowej, ale wszystkie próby spaliły na panewce.
Podsumowując, gotowanie żaby okazało się skuteczne i po kilku dniach oblężenia przez reklamy i rozpaczliwe apele pozostałych członków kooperatywy, wszyscy byliśmy szczęśliwi płacąc pełną cenę, byleby tylko nie męczyć się z reklamozą na tym (kiedyś darmowym) portalu.

3 polubienia

Nie mogę się przez tego ukraińskiego ani filipińskiego YT przebić - “Nie udało nam się zweryfikować Twojego kraju”.
Kto mnie do rodziny przygarnie?

1 polubienie

Zostało 1 wolne miejsce