Nie poszukuje ktoś dwójki dzieci do adopcji na YT?
Ja dalej chętny czyli mogą być 3 dzieci
no to jeszcze 2 osoby i możemy stworzyć nową rodzinę
Będę miał znajomego. Płaci za rok z góry.
no to zostaje nam jeszcze jedna osoba albo i nie:) mogę być hostem jak coś, dam znać później co i jak
Aktualne? Bo szukam rodzinki!
Hej
Dobrze trafiłeś:) dzisiaj będę zakładał nową rodzinę i mam miejsce wstępnie dla 2-3 braci i sióstr Kto pierwszy ten lepszy.
Hej
Masz jeszcze miejsce w rodzinie?
Hej
Po weekendzie będę Ci w stanie odpowiedzieć czy mam czy nie, na obecną chwilę wszystkie zajęte
Szukam jednego miejsca jeżeli ktoś jeszcze ma.
Mam 3, zapraszam
Sprzedane
Poszła wiadomość.
Chyba też zacznę szukać, bo coś Tajlandia domaga się uaktualnienia formy płatności
Szukam jednego miejsca jak ktoś ma poratować.
Mam 4 miejsca wolne, ktoś chętny? Zależałoby mi na płatności rocznej/półrocznej.
Ale Tajlandia nigdy nie miała tanio . Ja się przemieszczałem w ostatnich latach między Indiami, a Argentyną.
Nie wiem czy to aktualne ale jak coś to jakieś pół roku temu Ukraina miała coś koło 15zl za rodzinny.
Ja swoją rodzinę indyjską założyłem autentycznie podczas pobytu w tym kraju kilka lat wstecz i mimo rychłej przeprowadzki powrotnej, długo cieszyłem się razem z moimi krewnymi z tamtejszego cennika. Niestety, sielanka się skończyła.
W Mountain View chyba się połapali, że za mało oglądam miejscowego contentu bollywoodzkiego i zaproponowali przejście na polskie stawki.
Tym razem próbowałem użyć turystyki vpnowej, ale wszystkie próby spaliły na panewce.
Podsumowując, gotowanie żaby okazało się skuteczne i po kilku dniach oblężenia przez reklamy i rozpaczliwe apele pozostałych członków kooperatywy, wszyscy byliśmy szczęśliwi płacąc pełną cenę, byleby tylko nie męczyć się z reklamozą na tym (kiedyś darmowym) portalu.
Nie mogę się przez tego ukraińskiego ani filipińskiego YT przebić - “Nie udało nam się zweryfikować Twojego kraju”.
Kto mnie do rodziny przygarnie?
Zostało 1 wolne miejsce