U mnie niby kontroler jest widoczny w grze, ale niestety nie dziala(od xboxa one s)
W opisie patch jest notka, że w lobby itp nie działa, tylko w samej rozgrywce. Ale nie zdziwię się jak to zacznie hulać dobrze dopiero po następnym patchu. Obecny sporo zmian wprowadził
Sprawdzałem już w rozgrywce niestety😕
Dobrze, że piszesz, już zacząłem szukać pada do XOne/PS4 w promocji wstrzymam się z tym w takim razie.
Zagrałem dzis rundkę na padzie od ps4 i działa normalnie
Na iPhonie czy iPadzie?
Dla mnie sterowanie padem jest dużo wolniejsze niż dotykowo i tak sobie się sprawdza, szczerze mówiąc. Może to po prostu kwestia przyzwyczajenia.
iPhone. A ze sterowanie jest powolne to tez zauważyłem ale jeszcze nie bawiłem się konfiguracja. Może da się poustawiać
Jeśli chce ktoś przejać range Lidera dajcie znać, niestety brak czasu niepozwala sie zangazowac w gierke : (
Ja dzisiaj zagrałem pierwszy raz i od razu na padzie. Kwestia dobrania czułości. Aż zdziwiony byłem jak poszły pierwsze meczyki.
Muszę chyba zainwestować w pada od xOne
Ja akurat gram na pożyczonym od siostry padzie od PS4. Muszę go wymienić na XO bo układ analogów bardzo ale to bardzo mi nie odpowiada.
Pad do PS z tym ułożeniem analogów to jest od wielu lat porażka dla wielu osób, narzeka na ten układ wielu przeciętnych ludzi, ja się wyróżniam tym, że mam duże dłonie. I żeby wychylić lewy stick w prawo i prawy w lewo, to muszę układać kciuki w taki sposób, że tracę jakąkolwiek precyzję. Z tego powodu całkowicie odpuszczam sobie PS. Nazwijcie mnie rasistą czy jak chcecie, ale oni tam w Japonii mają chyba mniejsze dłonie i nie widzą problemu. Na padzie do XO taka sztuczka jest dla mnie praktycznie niemożliwa.
A tak wracając do tematu, to jak rozumiem to Call of Duty mobile jest jakieś takie w miarę porządne, w sensie daje fun i ekran nie za mały jak na taką grę?
Na ip8+ gra się trochę ciężko, interfejs jest naprawdę przeładowany w menu. W samej grze nie jet tak źle. Chciałem sprawdzić na ipadzie jednak w iPadOS 14b7 nie mogę się zalogować.
Mam klan i Szukam klanu do sparingów BR MariuszHell