🎼 Jakiej muzyki słuchają Wąsacze?

Robi też trasę, ale zanim się zorientowałem już był sold out. Stare rapery mają branie…

2 polubienia

Było info na insta że jak się zorientowali, jak szybko poszły bilety i jakie jest zapotrzebowanie to zaczęli szukać większych klubów, więc sprzedaż biletów może wrócić!

2 polubienia

W jakich miastach?

Link pls

https://goingapp.pl/artysta/malpa

3 polubienia

1 polubienie

Teraz to już się jaram jak kościoły w Norwegii

3 polubienia

Nice

image

3 polubienia
3 polubienia

w zeszłym tygodniu kumpel do mnie napisał z którym chodzę na koncerty i podesłał właśnie Linkin Park - patrzę o w sumie muza dla dziewczyn ale dawano na koncercie nie byłem to idziemy. kupiłem bilety i zadowolony do niego dzwonie i mówię ze bilety zanabyte na LinkinPark do Progresji i wywiązała się krótka rozmowa:

• ale wiesz ze to nie jest LP ?
  • jak nie, jak tak, przecież wiem na co bilety kupowałem - było napisane przecież LP - jełopie jeden.
  • a przeczytałeś całość i nie dziwi cię, że to w Progresji i bilety po 100 PLN?
  • jaką kurwa całość?
  • czytaj debilu:)
  • o kurwa “Linkink Park tribute”

kurtyna:)
ale i tak idziemy

5 polubień

Halo, policja, moderatorzy, admini? Proszę przyjechać na forum :alert_1_:

2 polubienia

Tribute bandy są popularne w Irlandii i często grają po pubach.

Mój ulubiony to tribute band zespołu Tool, po nazwą Tool Shed.

4 polubienia

no ale to przecież muza dla dziewczyn:) muza dla facetów to to co tam wyżej wkleiłem:)
i ja nie mam problemu żeby “muzy dla dziewczyn” słuchać albo sobie podśpiewywać pod prysznicem:) w sumie 5fdp to też taka muza dla dziewczyn :slight_smile: mój kumpel muzyk nazywa to wszystko “gay metal”

Bardzo spoko są! W zeszłym roku jak była scena tylko z tribute bandami na Juwe w Rzeszowie, to nawet nie chciało mi sif za bardzo iść pod główną

2 polubienia

Co to za cofanie tego zacnego grona jakim jest forum do XIX wieku jakimś dziwnym kategoryzowaniem?

3 polubienia

Pamiętaj, że każdy seks gejowski jest bardziej męski niż hetero, bo biorą w nim udział sami faceci

7 polubień

ta są teksty - generalizujące uogólniające powielające stereotypy etc. nie ma to nic wspólnego z seksem/jakkolwiek płcią.
tak wiem że powinienem poszukać innego określenia ale po prostu sie przyzwyczaiłem.

Te najlepsze mają błogosławieństwo oryginalnych zespołów. Jak np. polski tribute band zespołu Metallica - Alcoholica

1 polubienie

Musisz tak wycyrklować przyjazd do Pragi żebyśmy poszli na jedno z tych trzech

• Abba tribute
  • Roxette tribute
  • Queen tribute

Queen tribute czasem występuje w wersji drag ale na to ciężko zdobyć bilety więc nie obiecuje :smiley:

1 polubienie

Roxet zawszee w serduszku:)

1 polubienie

Jest i wersja studyjna

3 polubienia