Robi też trasę, ale zanim się zorientowałem już był sold out. Stare rapery mają branie…
Było info na insta że jak się zorientowali, jak szybko poszły bilety i jakie jest zapotrzebowanie to zaczęli szukać większych klubów, więc sprzedaż biletów może wrócić!
W jakich miastach?
Link pls
Nice
w zeszłym tygodniu kumpel do mnie napisał z którym chodzę na koncerty i podesłał właśnie Linkin Park - patrzę o w sumie muza dla dziewczyn ale dawano na koncercie nie byłem to idziemy. kupiłem bilety i zadowolony do niego dzwonie i mówię ze bilety zanabyte na LinkinPark do Progresji i wywiązała się krótka rozmowa:
- ale wiesz ze to nie jest LP ?
- jak nie, jak tak, przecież wiem na co bilety kupowałem - było napisane przecież LP - jełopie jeden.
- a przeczytałeś całość i nie dziwi cię, że to w Progresji i bilety po 100 PLN?
- jaką kurwa całość?
- czytaj debilu:)
- o kurwa “Linkink Park tribute”
kurtyna:)
ale i tak idziemy
Halo, policja, moderatorzy, admini? Proszę przyjechać na forum
Tribute bandy są popularne w Irlandii i często grają po pubach.
Mój ulubiony to tribute band zespołu Tool, po nazwą Tool Shed.
no ale to przecież muza dla dziewczyn:) muza dla facetów to to co tam wyżej wkleiłem:)
i ja nie mam problemu żeby “muzy dla dziewczyn” słuchać albo sobie podśpiewywać pod prysznicem:) w sumie 5fdp to też taka muza dla dziewczyn mój kumpel muzyk nazywa to wszystko “gay metal”
Bardzo spoko są! W zeszłym roku jak była scena tylko z tribute bandami na Juwe w Rzeszowie, to nawet nie chciało mi sif za bardzo iść pod główną
Co to za cofanie tego zacnego grona jakim jest forum do XIX wieku jakimś dziwnym kategoryzowaniem?
Pamiętaj, że każdy seks gejowski jest bardziej męski niż hetero, bo biorą w nim udział sami faceci
ta są teksty - generalizujące uogólniające powielające stereotypy etc. nie ma to nic wspólnego z seksem/jakkolwiek płcią.
tak wiem że powinienem poszukać innego określenia ale po prostu sie przyzwyczaiłem.
Te najlepsze mają błogosławieństwo oryginalnych zespołów. Jak np. polski tribute band zespołu Metallica - Alcoholica
Musisz tak wycyrklować przyjazd do Pragi żebyśmy poszli na jedno z tych trzech
- Abba tribute
- Roxette tribute
- Queen tribute
Queen tribute czasem występuje w wersji drag ale na to ciężko zdobyć bilety więc nie obiecuje
Roxet zawszee w serduszku:)