🎼 Jakiej muzyki słuchają Wąsacze?

Polecam cały album :heart_eyes:

1 polubienie

Nie słucham „na co dzień”, ale zostawiam jako ciekawostkę :smiley:

Byłam dziś w Muzeum Apple, i gość, który nas oprowadzał, między innymi pokazywał nam kasetę, którą Apple wyprodukowało jako gadżet do rozdawania na korpo-imprezach, czy korpo-spotkaniach.

Były na niej ówczesne hity, wykonane przez oryginalnych artystów, ze zmienionym tekstem wychwalającym Apple. Bardzo dużo ich to kosztowało xD

Zostawiam linka: Apple Boogie 1987 Mac Promo Album Cassette Tape (Apple Computers Inc) - YouTube polecam Blue Busters od ~13 minuty.

6 polubień

to pasuje równie dobrze do ▶️ Zagubiłem się na YouTube

3 polubienia

Właśnie nie mogłam się zdecydować, gdzie będzie lepiej xP

Zaczynam dzisiaj, może kogoś też zachęci idea :smiley:

3 polubienia

Losują czy każdy tę samą kolejność dostaje?
U mnie Van Halen na dzień dobry

Losują w takim razie bo u mnie Arctic Monkeys :smiley:

1 polubienie

Dobra, skąd to bierze dane? Bo mi od razu na dzień dobry Black Album podsunęło.

Ja miałem The Cars zespołu The Cars. Losuje na podstawie danych z d… ucha, z tego wychodzi.

Gdyby brało skądś dane, to by się nie ośmieliło mi czegoś takiego zaproponować :rofl:

No to u mnie pierwszy strzał taki jakby mi plejlisty na Spoti przeglądało

Drugi The Beatles A hard days night. Też nie trafiony.

U mnie strzał w 10 bo ostatnio myślałem, żeby tego posłuchać

Podobno na podstawie książki:

No niby wiem, ale podsunięcie mi jako pierwszej jednej z moich ulubionych płyt włączyło u mnie podejrzenie, że skądś ma dane o moich preferencjach. Ale patrząc na inne posty chyba po prostu miałem farta (albo i nie bo chyba wolałbym jednak coś odkryć)

Chyba tak. Myślę, że pokazują takie w miarę uniwersalne „klasyki”.

2 polubienia

Ależ to świetnie wydane jest :heart:

EDIT Normalna sklepowa też jest super. Może nawet fajniejsza od tej limitowanej.

6 polubień

o tak! to jest kozak nuta! :smiley:

Panowie zamietli. Calutką płytą. Teraz w głosnikach kawałek “2020” - WSPANIAŁE!!!

2 polubienia

Ostatnio złapałam fazę na syntezatory, więc wrzucam coś od siebie:

Trzeba słuchać longiem, całość.

Btw. jeśli ktoś ma coś fajnego z tego gatunku muzyki, to proszę o polecenie. Dopiero odkrywam.