Oj kolego, temat rzeka - mógłbyś nieco sprecyzować czego konkretnie szukasz? Bardziej interesują Cie trapowe bangery czy tęgie rozkminy i wielokrotne rymy na gęstych jak smoła bitach?
Ja w tym tygodniu, jako że coraz więcej słońca, wróciłem do mojego ulubionego mixtape’u z zeszłego roku - cały jest świetny, ale imo najlepsze kawałki to “Cutlass Cathedrals”, “90’ IROC-Z” i “In the Coupe”
EDIT: Widzę, że wrzucałeś SOAD, więc może to cudo Ci siądzie
i jak już przesłuchałem z 8 razy, to się dopiero zorientowałem (po okładce), że to właściwie soundtrack do anime, ale broni się także jako osobna płyta FlyLo
Uwielbiam zwrotkę E-40 u Snoopa, MC Eith też sztos, w ogole niezły lineup na tym kawałku się zebrał, już zapomniałem że oni wszyscy tam dograli zwroty.
W klimacie NBA, ostatnio sobie odświeżałem starsze kawałki Wiza Khalify i przypomniałem sobie o tym cudnym remixie Black and Yellow (nie sądziłem że ten kawałek ma już 10 lat ):
Post pod postem ale właśnie znalazłem na YT piosnkę mojego ulubionego francuskiego rapera i wokalistki, którą uwielbiam. Nie wiedziałem, że nagrali razem!
Jak to jest możliwe, że reżyser serialu zrobił klip promujący serial, w którym rapuje jako postać z tego serialu i jest to lepsze niż 90% tego co słyszałem w PL rapie?