🎼 Jakiej muzyki słuchają Wąsacze?

Oj kolego, temat rzeka - mógłbyś nieco sprecyzować czego konkretnie szukasz? Bardziej interesują Cie trapowe bangery czy tęgie rozkminy i wielokrotne rymy na gęstych jak smoła bitach?

Ja w tym tygodniu, jako że coraz więcej słońca, wróciłem do mojego ulubionego mixtape’u z zeszłego roku - cały jest świetny, ale imo najlepsze kawałki to “Cutlass Cathedrals”, “90’ IROC-Z” i “In the Coupe”

EDIT: Widzę, że wrzucałeś SOAD, więc może to cudo Ci siądzie

1 polubienie

Ostatnio u mnie na zapętleniu

https://tidal.com/browse/album/181946814

i jak już przesłuchałem z 8 razy, to się dopiero zorientowałem (po okładce), że to właściwie soundtrack do anime, ale broni się także jako osobna płyta FlyLo

https://www.netflix.com/title/80990863

1 polubienie

Jak jest dużo alkoholu albo narkotyków albo emocji to tylko Jim.

RAFAŁ - The Ride

2 polubienia

@Piotr_Grzesik

E40 dla Ciebie (mam zajawkę na LA/Bay bo zaczynają się playoffy!)

2 polubienia

Beatbox z looperem!

1 polubienie

:heart: Uwielbiam zwrotkę E-40 u Snoopa, MC Eith też sztos, w ogole niezły lineup na tym kawałku się zebrał, już zapomniałem że oni wszyscy tam dograli zwroty.

W klimacie NBA, ostatnio sobie odświeżałem starsze kawałki Wiza Khalify i przypomniałem sobie o tym cudnym remixie Black and Yellow (nie sądziłem że ten kawałek ma już 10 lat :exploding_head:):

1 polubienie

Nutki takie jakby bardziej zaokrąglone i mniej kanciaste, ale w 100% kupuje nową Gojirę.

1 polubienie

Kto się wybiera na koncert? Ja już bilety mam :heart_eyes:

2 polubienia

Post pod postem ale właśnie znalazłem na YT piosnkę mojego ulubionego francuskiego rapera i wokalistki, którą uwielbiam. Nie wiedziałem, że nagrali razem!

Nowy album sanah :notes: ten Stan mój faworyt

image

2 polubienia

Wcześniej nie przepadałem za twórczością Sanah, ale ta nowa płyta jest magiczna, moim faworytem są za to Warcaby :heart_eyes:

3 polubienia

Repent for your sins, cause Lorde is coming.

2 polubienia

Wybieram się w… sierpniu 2022:)
Za majowy 2021 już zwrocili kasę :slight_smile:

1 polubienie
6 polubień

Ostatnio bardzo mocno wjechała ta piosenka:

Oraz cały album:

Moja Łódź :star_struck:

1 polubienie

Jak to jest możliwe, że reżyser serialu zrobił klip promujący serial, w którym rapuje jako postać z tego serialu i jest to lepsze niż 90% tego co słyszałem w PL rapie?

16 covidową też nagrał dobrą:

BTW komentarz pod klipem też dobry:

@piotrek69 kiedyś o Popka pytał. Ja tam lubię czasami posłuchać jego pato-piosenek, ma talent do refrenów:

A to chyba jego najlepszy kawałek:

“Ściągaj swego męża dziwko złote okulary
Bo mam takie same, zawsze chciałem mieć dwie pary”

4 polubienia

dobre, bo polskie, poza tym dobre chłopaki robiły #autoreklama

7 polubień