Dobra, zmieniłem.
Welcome maj frend
wokół tego jest tyle hype. A ja naprawdę wolał bym firmowy salon Apple i Apple Care +
można również ustawić język telefonu na english a potem zmienić ręcznie w ustawieniach remindersów język dla tej aplikacji na PL i wtedy też to działa
Dobra, dobra, ale jeszcze jedna sprawa. Co z tego, że mogę ustawić typ, skoro nie działa mi to grupowanie w kategorie automatyczne.
System mam po angielsku, próbowałem dodawać produkty i w jednym, i w drugim języku - nic to nie zmienia.
No zajebiste masz to sortowanie po polsku xD
Moje ulubiony typ mięsa: majonez kielecki
Kielecki i Winiary na jednej liście zakupów i się dziwisz, że nie działa?
EDIT
I hawajska.
Kielecki do mięs, Winiary do ciast ¯_(ツ)_/¯
Widzę że trolololo się udało!
Zamiast udek indyka chciałem dać ośmiorniczki xd
Edit. Poza tym picek się nie kupuje! Je się robi w domku popijając winko!
Suchejcie, mam tak, że jak sobie w kontaktach ustawiam ten cały “My Card”, to za chwilę znika i muszę ustawiać od nowa. Ma ktoś podobny problem?
Jak robię komuś name drop, to wyświetla się szary ekran, again, nie widać zmian, które wprowadzam.
Telefon resetowałem, nie pomogło.
Jak tylko ustawię My card i wyjdę spowrotem do Kontaktów:
Za edytowanie My Card zdaje się zapisywać nowy kontakt, tj. mnie jako osobną pozycję w kontaktach:
Ideas?
Z tego to co widzę to próbujesz w kontaktach, a próbowałeś przez wiadomości? menu 3 kropki i klikasz na swoją nazwę na górze i tam masz przycisk edytuj
Też miałem ten problem. Usuń u usera któremu udostępniasz nowy kontakt ten stary. Po ponownym udostępnieniu powinno być ok.
Spróbuję dzisiaj, dam znać!
Update: Still dupa. Nic nie pomaga.
Tłumaczenie tekstu z poziomu wpisywania to sztos.