🎉 III Wielka Kongregacja Yes Was Podcastu - relacja

Aż żal, że nie było mi dane poznać Was osobiście ale miło zobaczyć focie z ekipą wąsaczy :ok_hand:t3:
Pozostaje czekać cierpliwie na nowy odcinek podcastowy, by wysłuchać chłopaków i ich relacji :+1:t3:
Pozdrowionka :raised_hand_with_fingers_splayed:t2:

5 polubień

na następny muszę dojechać!

1 polubienie

u mnie pokongregacyjna jazda :grinning:

6 polubień

Ja jeszcze wczoraj wziąłem hulajnogę na zwiedzanie Poznania.

1. Dużo w tym mieście jest meneli :slight_smile:
  2. Mimo to miasto ma fajny klimat
  3. Ciężko się jeździ hulajnogą po kamieniach
  4. Bardzo drogie te hulajnogi (firma Bird?)
  5. 60 minut jazdy i miasto zaliczone :slight_smile:
4 polubienia

Trzeba było mówić to wziąłbym drugi ka-ka-kask na tour de Poznań :grin:

1 polubienie

To była wielka przyjemność Was wszystkich poznać i zobaczyć. Dziękuję za wczoraj. Jesteście super! A ja dzisiaj leżę na leżaku i patrzę w niebo:)
Pozdrowienia z lasu;)

3 polubienia

Ja powiem tak, kongregacja to jeden z najfajniejszych eventów w roku. Atmosfera zawsze jest świetna… Bardzo rodzinna. Czekaliśmy na zeszłoroczną, czekaliśmy na tegoroczną i już czekamy z niecierpliwością na kolejną.

7 polubień

Szkoda tylko że dużo osób nie wraca. W tym roku chyba tylko 4 osoby z poprzedniej były

Byłem na pierwszej kongregacji, byłem na drugiej, lecz na tegoroczną niestety się nie udało. Połączenia pociągowe są do kitu z mojej twierdzy IOT, a tesli czy innego autowozidła się nie dorobiłem. Mam nadzieje, że było fajnie i dłużej niż rok temu. Pozdrawiam całą załogę serdecznie.

1 polubienie

Szkoda, ale też to jest OK - zmieniliśmy miasto. Niektórym to było nie na rękę - dla innych - było ok. Dlatego inna ekipa. Ale bardzo, bardzo było fajnie! Na podsumowanie będzie czas w podcascie. Podpisze się teraz nad tym o czym mówił Wojtek - dziękujemy. Tak po prostu. Bo to była świetna impreza :slight_smile:

4 polubienia

My też dziękujemy. Tylko dzięki Wam spędziliśmy ten czas tak dobrze

1 polubienie

Mnie zastanawia, jak przywitałeś się z Orzechem. Było „cześć Paweł”, czy „cześć gorsza połowo YWP”? :smiley:

Było super! Miło było was poznać! :slight_smile:

3 polubienia

Zazwyczaj wita sie po imieniu a nie pełnionej funkcji :grin:

Takie łapówki dla Dyrektora Finansowego to pikuś, czekam na recenzję :blush:

https://photos.app.goo.gl/E6HKkxgd75akUEFu7

Kto ma - może wrzucić swoje zdjęcia do folderu. Ja - wyjątkowo - nie mam nic więcej :smiley:

2 polubienia

#mamtaksamo

1 polubienie

BTW. Dodałem wam odznaki “3 kongregacja”. Unikatowe. Jeśli ktoś był i odznaka go ominęła, to proszę dawać znać.

1 polubienie