Czytalem przed chwila ze rockstar wycofał ze sprzedaży wersje na PC. Chyba nawet zablokował do niej dostęp (nawet jak już masz kupiona).
Dobrze ze przynajmniej klocuch zdążył nagrać filmik
Wersja na switcha jest w ogóle kopalnią ciekawych materiałów. Kopiąc w plikach ludzie znaleźli nieskomplikowany kod gry, komentarze twórców dla różnych wersji kodu, cześć narzędzi Rockstara. Nie mówiąc już o piosenkach które miały być usunięte z tej wersji z powodu licencji a nawet legendarnego hot coffee xD
Burdel jakich mało
Ale powiem Wam, że jestem mega zawiedziony. Naprawdę miałem hype na kupienie tego na Switchu. Potem zobaczyłem jak gra wygląda. Potem przeczytałem recenzje itp. I naprawdę mam w sobie takie “niby człowiek wiedzioł, ale się łudził”. Dawno nie było mi tak przykro z powodu gry komputerowej.
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition powróciło na PC, ale jest tak kiepskie, że Rockstar przywrócił do sprzedaży oryginalną trylogię. I do tego daje ją za darmo graczom, którzy kupili remaster.
Loool xd
Żeby nie musieć oddawać pieniędzy, oczywiście XDD
Pograłem z 5-6h w San Andreas z Gamepassa i w sumie to mi się dobrze grało, ale rozumiem rozgoryczenie innych - ja nie oczekiwałem grafiki na poziomie nawet GTA V, więc się nie zawiodłem ¯_(ツ)_/¯
Cośtam pracują…
Patch 1.03 wleciał
Ja na Game Pasie przeszedłem całe San Andreas. Graficzka oczywiście nie taka jak w nowych produkcjach, ale poprawiona całkiem rozsądnie
Wciągnął mnie mega ten gameplay… atmosfera gry jest przednia
a było to Twoje pierwsze przejście, czy grałeś w oryginał kilkanaście lat temu?
Pierwsze. Moja historia GTA to:
- GTA 1 - to chba było za czasów technikum
- GTA 5 - w zeszłym roku
- GTA San Andreas - jak się ukazało na Game Pass. Tak mi się podobała piątka, że chciałem sprawdzić legendę
No i z niecierpliwością czekam na szóstkę