I pyk. I wspaniale. Mają teraz dwóch super kierowców. Może to pomoże ze ściągnięciem większej kasy. Oby.
Nie wiem gdzie to wrzucić tu czy do nadchodzące filmy/seriale
Tu bo F1, tam bo Brad Pitt
Oj na ATV+ to jeszcze z półtora roku. To dopiero do kin ma trafić na początku przyszłorocznych wakacji jakoś.
Jack Doohan w Alpine tylko czekać na oficjalne potwierdzenie.
Bardziej chyba transfer z red bulla do Audi jest ciekawy.
Tam sie atmosfera strasznie musiala popsuc bo ludzie uciekaja gdzie moga.
W morde… podobno Newey idzie do Astona
I co lepsze - podobno papa Stroll chce Maxa sciagnac od 2026.
“Jeżeli chodzi o nas, to uważam, że musimy być w stanie dostarczyć dwa równe pod względem osiągów bolidy” mówił dla oficjalnej strony F1 Albon.
W końcu ktoś oficjalnie przyznał, że w Williams dwa różne bolidy to norma.
Ciekawe czy Albon to powiedział, bo się boi, że w przyszłym sezonie będzie musiał jeździć tym gorszym? XD
GrandeStrategia!
Co za podcinka Leclerca! I Sainz też pięknie się pozbierał po Q2.
Jedyne co martwi to przewaga Lando Oby nudy nie było w drugiej części sezonu.
Patrz na różnicę punktową. Jeden DNF u Maxa i będzie naprawdę ciekawie.
Jeszcze się może spełnić moja przepowiednia o brakujących punkcikach XD
Po jednym wyścigu i 70 punktach przewagi na 9 wyścigów do końca taka prognoza jest obarczona wieloma życzeniami.
Realnie rzecz ujmując Max to dowiezie. Duże nieszczęście musiałoby się wydarzyć czego mu nie życzę (bo jest sportowcem i robi dobrze swoją robotę)
Grande strategia w końcu dla Ferrari!!!
Mina Lando… Tak jak mi go szkoda tak nie mogę chłopakom nie podziękować bo nawet jakby Ferrari miało już nic nie wygrać w tym sezonie to dla Lecrerca zwycięstwo w Monaco i na Monzie w jednym sezonie muszą smakować wyjątkowo dobrze!
Volume Up na Maxa!
Jak “w końcu”? Tydzień temu już było Grande Strategia!
Bardzo fajny wyścig. McLaren pojechał bezpiecznie a Ferrari zaryzykowało i się opłaciło. Ale forma RB to coś trudnego do wyjaśnienia, jakby im ktoś nagle zabrał 30KM
No dobra, oficjalnie Adrian w Astonie, wiec nic dziwnego ze RBR traci bo juz myslami byl gdzie indziej
Teraz bedzie budowal wielkosc zespolu papy Strolla, wiec moze Fernando zdobedzie jeszcze jeden tytul w swojej karierze.
No i czekam az Mattia sciagnie Seba do Audi ^^ to bylby powrot