Jakieś update w edc u was?
i właśnie ruszyli z kampanią na kickstarterze. Jakieś €10 drożej od zwykłej wersji I przez pierwsze 48 godzin dorzucają kółeczko gratis
https://www.kickstarter.com/projects/orbitkey/orbitkey-key-organizer-pro?ref=android_project_share
Gdyby komuś przyszło do głowy trzymanie w plecaku Knipex Cobra XS, to upewnijcie się, że wypakujecie przed udaniem się na lotnisko
Matko i córko, siedem i pół minuty gadania o śrubce!
Whaaaaaat, z jakiego powodu?
Przechodziłem z XS-ką przez security z 5x i nigdy nikt się nawet nie zająknął
musiałeś mieć bardzo kapryśne security
W Krakowie już mnie zjebał typ i powiedział że „narzędzia nie lecą, narzędzia nie lecą”
Jak mu powiedziałem, że zawsze przechodziło (xD), to puścił i powiedział, żebym uważał, bo mogę z tym nie wrócić.
W Trieście typiara kazała wyciągnąć, ścisnęła sobie tym palec (xDˣᴰ), pokiwała głową i pokazała na śmietnik.
Patologia jakaś.
Nowe szczypce zamówiłem oczywiście pięć minut później, ale niesmak pozostał.
Ja jebie. Zmartwiłeś mnie bo lubię mieć te Knipexy na wyjazdach bo to zawsze się trafi luźna deska w kiblu, jakaś śrubka w skrzypiącym łóżku. Będę woził w check-in w takim razie…
Ej dorzucaj jakies fotki czy cos, bo az musialem AI poprosic zeby mi to wyszukala w bingu
Jeśli jeszcze nie masz na wyposażeniu to co ty robisz w tym wątku?
Czytam kazdy
Nikt tego nie sprawdza
Myślałem że to jakiś scyzoryk albo coś. Ale to po prostu szczypce. I to jeszcze tak małe, że co tym komuś zrobisz? Paznokieć wyrwiesz?
No właśnie to jest niesamowite. Mogę wnieść nożyczki do paznokci, którymi mogę kogoś zadźgać, a tego nie.
Jak babeczka jeszcze teatralnie ścisnęła sobie tym palec, to pomyślałem, że może gdzieś jest ukryta kamera
mi wyrzucili chyba z dwa razy obcinaczki do paznoki. a jak wracalem za Arabi Saudyjskiej to scyzoryk na luzie przeszedl i u nich i w Szwajcarii
Ja leciałem do NY z podręcznym w postaci obcinaczek do paznokci, cążek i małych nożyczek. Nikt się nie zająknął. W Stanach wchodziliśmy na jakiś taras widokowy i był skan bagażu. Żona miała korkociąg w plecaku, który widziałem wyraźnie na monitorze to machnęli ręką, żeby iść dalej.
Fajnie, ale wymienię dopiero jak się rozleci
Na razie trzyma się doskonale
Jako, że dostałem w najlepszej cenie, to mam takie EDC
Piękny nie jest, ale pojemny w opór