a tak serio to chyba nic lepszego niż Ninja nie znajdziesz, sam mam AF400EU i nie mam zastrzeżeń, poza tym, że to straszna kobyła
podczas robienia researchu myślałem jeszcze nad AF500EU (jedna szuflada) ale wziąłem ostatecznie z dwoma i sądzę, że była to dobra decyzja
Oho, to może nie wróżyć dobrze. Mamy politykę pustych blatów w kuchni, więc muszę kupić coś co będzie można schować jak jest nieużywane. Ewentualnie wrzucić toto (jak mikrofalę) do schowka.
Jak bardzo to się nagrzewa podczas przyrządzania potraw?
To będzie słaby pomysł.
Ninja z tyłu ma takie wywietrzniki które wyrzucają gorące powietrze na zewnątrz, nie jest na tyle gorące żeby mogło poparzyć, ale widać skropliny na ścianie do której airfryer przylega. Więc jeśli wrzucisz to do szafki i będziesz w ten sposób używać to drewniana szafka może Ci trochę spuchnąć
Od siebie polecam po prostu air fryer z Lidla. Jest git, działa dobrze i był tani.
Coś, na co zwracałem uwagę to możliwość mycia w zmywarce, bo mycie ręcznie tłustego koszyka czy pojemnika mi się nie widzi.
Nie ma tego co mam u siebie. Alternatywą jest ten: SILVERCREST® KITCHEN TOOLS Frytkownica beztłuszczowa z…
Nie ma informacji czy można go myć w zmywarce, więc pewnie nie. Ale nie wiem czemu, bo tacka wygląda tak samo, ma tę samą powłokę.
Ja mam takiego frajera i jest ok. Kolega ma mniejszego i też zadowolon. Gdybym miał więcej miejsca do zmarnowania to dwukomorowy to pewnie fajna opcja.