Oczywiście protestuje i dam znać.
Dotarło combo z Back to School bardziej się chyba jaram AirPods Pro niż MacBookiem
Wysyłanie: F3BE90CC-527E-4B47-9CC5-E50AE14087E9.jpeg
Czy jak w końcu kupiłem Spidermana na PS4, to mogę to tutaj zrobić, że się pochwalę?
Uuu, ładne toto. Jaka rozdzielczość?
Przed zakupem trochę czytałem o modelu S i podobno soft i GPS mocno poprawili (nie miałem do czynienia z poprzednim modelem, więc nie mam porównania).
Ostatnie kilka treningów GPS bardzo dobrze działał, więc może faktycznie jest to poprawione
Mój dzisiejszy zakup Braun Series 5 5140S, która w końcu zastępuje mi starą maszynkę elektryczną Phillipsa, ktorej używałem do tej pory. Jeśli chodzi o golenie mojej super delikatnej skóry z super delikatnego kopru, który ta wypuszcza to jest niebo, a ziemia. W końcu jakiś sposób golenia, który mnie nie podrażnia i jednocześnie goli bardzo dokladnie i to na sucho. Polecam ten model, dobry kompromis między dość słabo cenioną serią 3, a dużo droższą 7.
Oprócz maszynki również dzisiaj dotarły akumulatory Eneloop do padów do Xklocka.
Co to za appka? I co te punkty z cyframi symbolizują?
Apka Amazfit do smart “zegarka” Amazfit Bip S.
Punkty na mapie? Zaznaczone kilometry
O nie wiedziałem o niej, do tej pory używałem tylko Amaztools. Dzięki.
Po kilku dniach testowanie ciągle Redmi Dots, mogę powiedzieć że za tą cenę sprawują się całkiem przyjemnie. Głos czy to słuchając Muzyki czy podcastów z opcją voice boost jest całkiem ładny i przyjemny. Jeśli chodzi o baterię to słuchawki wytrzymały ok. 1h -1:30h przy ciągłym graniu więc też całkiem całkiem. Co do pudełka w którym przechowywane są słuchawki, to powiem że jakoś taka sobie, bardzo plastikowa w porównaniu do airdots 2 pro. Natomiast jeśli chodzi o ułożenie słuchawek to za tą cenę całkiem dobrze leżą w uchu tylko trzeba uważać żeby nie wyleciały. No i co jeszcze zauważyłem że nawet po wyjęciu słuchawek i schowaniu ich automatycznie się nie rozłączają i nie zatrzymują utworów. Za wszelkie błędy przepraszam, ale pisze z telefonu.
P.s
Myślę że za tą cenę słuchawki są warte uwagi.
Zakupiłam drugiego w życiu Macbooka Pro 2020 - już z tą “lepszą” klawiaturą :DD Na razie sprawuje się super (mam go dopiero 2-3 dni, oczywiscie naklejki od YesWas już są na nim). Jest też dużo mocniejszy od poprzednika. Nie będę wrzucać zdjęcia, bo każdy wie jak wygląda MacBook
Druga rzecz, to mikrofon yeti. Szykuję się do nagrywania własnych podcastów, na razie za dużo nie zdradzam, bo pracuję nad tematem, ale miejmy nadzieję, że wyjdzie z tego coś super :))
W moje łapki też ostatnio wpadły słuchawki mpow, @Pacimierz oznajmił że mi kupił i tyle miałam do powiedzenia

Ja już straciłem do nich cierpliwość. Nie dość ze trzymają krótko na baterii (jakaś godzinę) to jeszcze dodatkowo słuchawki się rozparowały i za Chiny nie można ich ponownie sparować. Albo działa jedna albo druga. No i kwestia przełączania miedzy urządzeniami tez jest średnia. Mam nadzieje, że mam felerny model, bo wielu osobom te słuchawki poleciłem.
Są plusy tego, że nie można ich sparować ze sobą - jedną mogę podłączyć do telefonu a drugą do iPada i wtedy odpada kwestia przełączania się miedzy urządzeniami
PS: mam je od sierpnia, czyli rok czasu.
Daj znać jak z myciem tego
Jest to dość łatwe. Pierwszym etapem jest wlanie do środka wody i włączenie urządzenia. Po rozłożeniu na części pierwsze nie ma żadnego problemu z umyciem, a raczej opłukaniem wszystkich elementów. Podejrzewam, ze byłoby trudniej, gdyby całość zostawić nIeumytą na kilka godzin - jak ze wszystkim