Tak strzelam:
Zrobiłem jeszcze coś lepszego, ale niestety musiałbyś stworzyć automatyzację dla każdej aplikacji.
Skrót, który sprawdza aktualny focus i jeśli jest to dajmy na to focus „praca” to wychodzi od razu do homescreena po otwarciu aplikacji. Po lewej automatyzacja (która musi być stworzona dla każdej aplikacji, która chcesz tak zablokowac) po prawej skrót (wystarczy jeden dla wszystkich)
Piękne to jest! Podziękował.
Kumpel pisał mi, że nie podejmie się wymiany. Nie dziwię się, ten ipod jest porąbany w środku
Jasne, dzięki za informację🙂 no to chyba pozostają elektrośmieci na tym etapie - szkoda, ale trudno
jak miałby iść do elektrośmieci, to ja przygarnę
Czy mac Mini z M2 będzie dostępny gdy pojawi się taki z M3 i jeżeli tak, to czy będzie tańszy?
Obstawiałbym, że nie, bo w tej chwili nie ma w ofercie miniacza z M1
Stare Mini nigdy nie zostawały w ofercie, a przynajmniej przez te kilkanaście lat jak ich używam. M3 raczej nie będzie, prędzej M4.
chyba nawet powiedzieli ze w mini i w studio będzie m4, olali m3 w nich.
Chyba nam się Apple znudziło - bo ani wzmianki, że za 1,5 tygodnia konfa
#nikogo
to fakt mam usbc wiec reszta mnie wali tylko airpody maxy jeszcze kce wiec luzik:)
Ja czekam na przyszły rok i SE 2025.
ja może w przyszłym kupie maxa bo zwykły pro wydaje mi sie za mały w porównaniu z Karoliny maxem. teraz nie zmieniam bo raczej nic co warte zmiany nie będzie.
Ja z mini chyba też na maxa bo to jak mnie ta licha bateria i grzanie telefonu wyprowadza z równowagi…
16 z AI, które u nas nie działa? Czy kolejny zegarek, który na baterii wytrzymuje 1 dobę?
60godzin daje rade ultra
60 to chyba w Ultra oszczędzaniu baterii.
Mam Ultra 2 od kilku miesięcy (niestety przesiadka z
Garmin Fenix więc bateria w Ultra to jedno wielkie gónwo).
Będzie prawdopodobnie model X, który trzyma pewno 18-20h (wedle tabelki Apple). Ultra 3 może będzie ale niekoniecznie bo chyba większego pomysłu na rozwój albo jakąś rewolucję nie Ultra nie mają (co pokazali przy upgradzie Ultra 1 do Ultra 2)?
chyba normalnie tak trzyma. mam u1 i laduje zawsze jak pod prysznicem jestem albo sie gole. pelne ladowanie w sobote robie. tak se wypracowalem i to dziala. wyjazdy na 3 dni nie biore ladowarki i 3 dnia na lowpower.