No to już wiemy skąd w guglu się wziął ten głupi pomysł.
SAMSUNG WOULD NEVER!
No to już wiemy skąd w guglu się wziął ten głupi pomysł.
SAMSUNG WOULD NEVER!
xD
Weź Tadek. Miej coś z życia. Zamów se dojebanego piksela pro i tyle. I tak kupujesz na kilka lat to parę stów w jedną czy drugą wielkiej różnicy nie robi.
Czekam na 10-tkę. Może pójdą po rozum do głowy.
Poza tym procek w moim pixelu to jedyny produkt od Samsunga który mnie jeszcze (odpukać!!!) nie zawiódł, co ja będę los kusił. Poczekam na procki od TSMC.
Teraz już rozumiem pasję Tadeusza. Kontrakt zobowiązuje
On przynajmniej coś zarobi. Ja robię laskę Timowi za darmo.
Nie wierzę, że nie ma do tej pory synchronizacji powiadomień. Czy to jest prawda?
jak chcę mieć powiadomienia z aplikacji XYZ na telefonie i gdzieś jeszcze, to po prostu ją instaluję, zupełnie nie rozumiem po co (już pomijając, że ograniczam w ogóle liczbę powiadomień)
a część aplikacji sama potrafi je wywalić
Nie no, nie ma powiadomień z aplikacji niezainstalowanych. Mam na myśli to, że jak odgonię powiadomienie na jednym urządzeniu, to go nie widzę na wszystkich innych. Dobrze, że chociaż część aplikacji to teraz obsługuje.
Chyba, że ktoś ma jedno urządzenie z Androidem - wtedy w ogóle nie ma problemu.
W ogóle bym nie wpadł na to że coś takiego istnieje
Powiadomień nie używam nigdzie, jedynie banner z ilością nieodczytanych wiadomości na telefonie. Jak odpalam cokolwiek na kompie (rzadko) to powiadomienia mi zbędne. Generalnie traktuję powiadomienia jako niepotrzebny rozpraszacz. Jak ktoś coś chce JUŻ to ma zadzwonić. Wszystko inne ma czekać aż sam otworzę i sprawdzę.
No ale ja to ja.
EDIT: mam też wrażenie (może mylne), że większość aplikacji ma synchro powiadomień wbudowane w same aplikacje. Nie pamiętam żeby mi się zdarzało widzieć powiadomienia na komórce jeżeli używam komunikatora w przeglądarce na kompie. Ale być może nie zauważyłem.
EDIT2: do czego tak właściwie to jest używane w Apple? Maile? iMessage?
Do wszystkiego, niezależnie czy dana apka obsługuje, czy nie.
Ja pamiętam że jak miałem telefon i tablet z Androidem to tablet zawsze był pełny nieodczytanych powiadomień bo mi się to nie kasowało jak odhaczałem na telefonie.
Kurde, minął mi weekend z 8a i jestem zachwycony. Jest parę rzeczy, które mnie denerwują, ale wiem, że można je rozwiązać kupując “normalny” albo pro model, za trochę więcej. Głównie brakuje mi - na teraz - synchronizacji z zegarkiem, z homepodami i z tymi trackerami do kluczy. To rzeczy z ekosystemu do wymiany, ale z takiego korzystania z telefonu - brakuje mi szybszego ładowania, może lepszej baterii i poza tym wszystko gites. Dobrze się bawię, piękne są zdjęcia, no zobaczymy co się stanie - zawsze mogę sprzedać iPhone i Pixela, żeby kupić na przykład 9 Pro. Albo poczekam trochę i wezmę 10. Albo zostanę na tym 8a i zajadę go do śmierci. Ale fajnie, podoba mi się to, a to tylko 1600zl za telefon!
Mam tracker od Samsunga i działa. Niestety jest niekompatybilny z HA
Właśnie mi się zaktualizowało! Nie widzę niczego nowego jeszcze