Zostań mecenasem naszego podcastu. Już od 15 zł lub 3$ odblokuj dostęp do półodcinków After Dark dostępnych tylko dla Patronów. Kliknij tu (https://www.patreon.com/ywp) i wspieraj redakcję Yes Was.
Porozmawiaj z nami i naszą cudowną społecznością na forum Yes Was Podcast (https://forum.yeswas.pl).
Samsung care się nie wypowiadam. Ale osoby doświadczone serwisem Samsunga palec pod budkę.
Ciekawy jestem czy tylko ja mam doświadczenia, których nie chciałbym nigdy powtarzać (to było dobre 7 lat temu więc może się pozmieniało).
U mnie też kontakt z serwisem był lata temu.
Ale od czasów regenersis (mała litera celowo!) nienawidzę samsunga. Telewizor i drukarka od firmy na s (a także możliwość odblokowania S_ileś_tam matki jej zdjęciem wyświetlanym na iPhone) tylko utwierdziło mnie w tym przekonaniu.
ALE JAKIM CUDEM W TYM WĄTKU NIE MA JESZCZE @Tadek ???
Słuchałem dzisiaj podcastu truchtając moje 10km i aż mi się morda śmiała na samą myśl jak wejdę na forum i poczytam co nasz Sąsiad z Kralovca sądzi o “Samsung Care”.
Prawie wszystko co miałem od Samsunga się zepsuło. A że najczęściej się psuło tydzień, dwa, cztery po wygaśnięciu gwarancji to i nawet z serwisem nie miałem wiele do czynienia. A to co się nie zepsuło, na wszelki wypadek wymieniłem na cokolwiek-byle-nie-samsung wiedząc, że np. karty SD padną w najmniej oczekiwanym momencie (np. na wakacjach, w jedynym aparacie, będąc na małej wysepce na Pacyfiku bez dostępu do sklepu z kartami).
Najbardziej wkurwiający fail to była “bublinkova pracka” która się spierdoliła DOKŁADNIE tydzień po gwarancji. Z praniem w środku. Parę godzin przed planowanym wyjazdem.
Tak, że jak patrzą się na mnie piekne telewizory Samsunga albo telefony to sobie przypominam, że tylko chwilowy brak kasy uchronił mnie przed zakupem Note 7
PS: Twierdzę, że to może być rodzinne. Mój ś.p. wujek miał dokładnie to samo ze sprzętami Sony.
@pawelorzech a jak w S22 Ultra ciężar i wielkosc ? Ja kupilem najwyzszy model z 512gb, wytrzymalem tydzien i zmienilem na mniejszy S22… stwierdzilem ze to dla mnie za duzy i za ciezki model. Teraz tym moim cieszy się mój kumpel , a w zasadzie jego żonka.